‚úē
De 10 mest populære opskrifter i 2016

Lykkeglimt tilsat feber, is og fede fingre ;)

008
Issandwich – altid en god id√© ūüôā Opskriften er her
011
Fork√¶lelse til dem med feber, s√łvnunderskud, krudt i rumpen, 1000 sp√łrgsm√•l p√• tungen og os andre, der fors√łger at h√•ndtere det hele ūüėČ
012013
Hjemmelavede forårsruller, til at afslutte ugen med. Opskriften er her
003
Speltotto med kylling. Det bliver jeg vist aldrig træt af. Opskriften er her
009
Jeg skyldte jo ret meget, efter min fadæse for en uge siden Рdet fik jeg rådet bod på! Opskriften på hurtigt, lækkert tarteletfyld er her
011 023
Fors√łmt patchwork blev fundet frem igen…
038
Når ens mand er vild med hjerter <3
056 060
Et glimt af spisepladsen i stuen. Der er mange flere i dette indlæg
154
Jeg er vild med de l√¶kre, buttede fingre, h√¶nder, underarme, overarme… <3
166 167
En af de 10 mest populære opskrifter sidste år. Se dem alle sammen her
174

Jeg skyder den nye uge i gang med en omgang glimt og godheder fra de sidste dage.

Weekenden var god, med tid til nærhed, nydelse, afslapning, kreativitet, læsning, madlavning og spændende beslutninger.

A var p√• nattevagt l√łrdag og de to store overnattede hos farmor og farfar, s√• jeg havde ‘forn√łjelsen’ af en nat alene med en mindstemus med feber. S√łndag havde han n√¶sten 39 i feber dagen lang, men det slog ham nu ikke ud!
Jeg n√łd, at han i korte √łjeblikke ville sidde t√¶t i sofaen, men det meste af tiden var der fuld dr√łn p√•, som der plejer at v√¶re. Det er vel i bund og grund ogs√• et meget godt tegn, selvom jeg ikke havde noget imod at sidde t√¶t lidt l√¶ngere ūüėČ

I morges kyssede jeg alle mine drenge ‘god dag’, efterlod A og febermus derhjemme og cyklede af sted p√• arbejde i regnvejr. Det meste af det kunne jeg godt have undv√¶ret, men that’s life… Sygdom (og regnvejr) kommer altid ubelejligt, ik? ūüėČ

Nu venter en ny, spændende uge forude. Håber I får en god én af slagsen.

God aften

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indl√¶gget. Hvis du synes indl√¶gget er interessant, s√• v√¶r den f√łrste til at kommentere p√• indl√¶gget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De 10 mest populære opskrifter i 2016