Rigtig glædelig jul

Julebordet 2016

295205 208 213 217 218 225 227 231 237 241 245 249 252 266 269 276 289 291 293 202

Inden vi smutter til julefrokost, vil jeg lige dele en masse glimt af dette års julebord med jer.
Vi var 7 til bords, os 5 herhjemme, min mor og bror.

I år var julen rød herhjemme, med et drys af blåt, som nok er og bliver min absolutte yndlingsfarve (med konkurrence fra lyserød…) Indimellem kan jeg godt være lidt mæt af rødt, men i år synes jeg det passede så fint ind herhjemme, for på en måde, om jeg vil det eller ej, så er julen lig med rødt for mig. Måske det har noget med kærlighed at gøre, det er nissernes skyld, ihvertfald.

Jeg synes guld, rødt og blåt går så fint hånd i hånd og matchede juletræet, der var pyntet med masser af arvegods og gode minder.

Jeg havde foldet servietterne som sløjfer og gemt bestikket væk. Flettet små fugle, der pyntede ved hver kuvert og sat lidt lys og blomster midt på bordet. Der skal jo være plads til en del fade og lækker mad, så det dur ikke at fylde bordet for meget med nips 😉

Som den tradition det er blevet, når julen holdes her hos os, kan gæsterne se hvor de skal sidde, ved at se på årstallet på tallerkenen, som vi spiser risalamande af.

Hvis du har lyst, kan du se julebordet, fra sidst vi holdt jul herhjemme, i dette indlæg

Nu står den på smovserier resten af dagen, hos A’s forældre, med hans søstre og niece. I morgen går det løs igen, denne gang hos min mor. Jeg er i gang med at forberede en dessert til i morgen, håber den bliver som jeg har tænkt den, men det er aldrig til at vide, når det er på forsøgsbasis 😉

Rigtig glædelig jul endnu en gang og god 2. juledag derude!

2 kommentarer

  • Hvor er det fint! Jg har kun postet billeder af det fyldte julebord her – men det giver så fint et indtryk når man når at knipse et par før ankomst (;

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rigtig glædelig jul