Kender I det....?

Nej tak til juleræs, ja tak til hygge (og selvforkælelse)

Indlægget er sponsoreret

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Når benene trænger til et hvil
087
Klar parat til jul…OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mon også store børn (på 32) må få en tur…. 🙂OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Julekugler for enhver smag – hos Det Gamle ApotekOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Olaf <3046 049

Som nævnt i sidste uge, i dette indlæg, så stak min mor og jeg af i tirsdags. Vi tog en eftermiddag ud af kalenderen og kørte på julegaveshoppetur i Kolding Storcenter. I stedet for at rende rundt på må og få, en halv time hist og her, havde vi i år besluttet os for at få klaret så mange julegaveindkøb som muligt, på én gang. Og samtidig skrue op for hyggen, så det ikke blot er en kedelig tjans, der skal overstås.

Det er ikke særlig ofte min mor og jeg tager på shopping i et center. Det er ikke lige det, der popper op i mit hoved som det første, når jeg tænker på et sted, der skal indbyde til hygge. Men min mor og jeg kom til at snakke om bekvemmeligheden ved at handle julegaverne netop dér, i et shoppingcenter. Vi skulle have mange gaver og nogle af dem var ret tunge. Det var sådan set ret praktisk, at vi kunne putte dem op i en indkøbsvogn og dermed slippe for al slæberiet, ind og ud mellem andre, der haster rundt for at få gaverne i hus.
Mens det regnede udenfor, kunne vi gå rundt i tørvejr, uden at fryse 🙂 Vi kunne købe stort set alle gaver ét sted, fordi der er så mange butikker samlet og når man, som os, ikke har så meget tid til at shoppe gaver i, er det skønt at kunne få det hele klaret, når nu vi er i gang.

For min mor, der ikke kører bil, var det en kæmpe hjælp, at vi kunne tage på sådan en tur sammen. Det var både meget hyggeligere end at skulle tage af sted alene, og samtidig rart at kunne hjælpe hende med at få gaverne købt og hele vejen hjem.

Udover at der er masser af butikker at købe gaver i, i Kolding Storcenter, er der også masser af andre fristelser, især hvis man undervejs bliver sulten – hvilket man jo gør, når man maratonshopper 😉
Vi tog os tid til at sætte os og hvile benene undervejs, nyde julestemningen, lytte lidt til julemusikken og benyttede samtidig lejligheden til at opdatere ‘indkøbssedlen’.
Et godt tip, når der skal julegaveshoppes er nemlig at lave en seddel på forhånd, så man ved lidt om, hvad man skal kigge efter. Det kan dog være en god idé at have et par ønsker i baghånden, hvis noget viser sig at være udsolgt eller svært at få fat i 🙂

Da vi, efter 4 timer, kørte hjem igen, var det med bagagerummet fuld af gaver og med sænkede skuldre. Det er en anbefalelsesværdig, rar følelse at vide, at der er styr på (de fleste af) julegaverne – endda i god tid 😉

Tidligere på dagen, inden vi tog af sted, havde jeg opdaget at mine absolutte yndlings nederdel/kjole-sko var gået i stykker, så jeg tror min underbevidsthed arbejdede for mig, mens vi gik rundt og kiggede på julegaver. Pludselig fangede mine øjne ihvertfald en værdig afløser for de udtjente sko. Jeg besluttede mig for, at det var dagen, hvor jeg skulle forkæle mig selv lidt også. Min mor endte endda også med at shoppe et par (vildt lækre) støvler til sig selv – men altså, det skal der også være plads til, ik? 😉

Nu kan jeg i hvert fald, som bonus, tænke på en hyggelig mor/datter tur, hver gang jeg tager de nye sko på 😉

Rigtig god aften derude og glædelig 14. december

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kender I det....?