Charmebøf, kinddeller, flitsbue og mormorstrik

Næsten klar…. + en teaser…

195197193 191

Så er det ved at være sidste udkald, hvis der er noget der skal nå at være klar til d. 1. december 🙂

Jeg har haft travlt de sidste aftener, med at pakke kalendergaver ind og pynte lidt op hist og her. Kalenderlyset er ikke købt endnu, men mon ikke det bliver den 1. december uanset hvad. Jeg håber at kunne nå det i aften, på vej til gymnastik med S 🙂

W’s kalendergaver hænger klar. De får mange spændt blikke hver dag. Men på den gode måde. Han er ikke utålmodig. Han glæder sig bare til at gå i krig med dem.
Som altid, er en del af pakkerne også af praktisk karakter. Ting som vi alligevel skulle ud at købe til ham så som strømper, undertøj, nye farveblyanter osv. Jeg har forsøgt at undgå decideret ‘unødvendige’ pakker med skrammel, der alligevel ikke bliver brugt og som bare kommer til at ligge og flyde.

Og nu jeg lige er her, vil jeg tease for det der skal ske her på bloggen fra i morgen og frem til jul.

Jeg vil nemlig forkæle jer med en julekalender 🙂 Sådan en slags, der indeholder alt muligt godt, og hvor der åbnes en ny ‘låge’ hver dag. Der kan både gemme sig give aways, DIY’s, ideer, inspiration, rabatkoder, opskrifter og meget mere – så husk at kigge forbi hver dag, hvis du vil være sikker på, ikke at gå glip af noget 🙂
Hvis du følger med via Facebook eller Bloglovin, kan du også fange meget af det 🙂

Rigtig god aften og sidste dag i november. Vi ses (forhåbentlig) i morgen, til masser af julerier 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Charmebøf, kinddeller, flitsbue og mormorstrik