Black Friday guide - mine favorit rabatter og tilbud

Store julekagebagedag, opskrifter og tips og en konkurrence

Indlægget er sponsoreret

Sidste weekend brugte W og jeg hele lørdagen i køkkenet. Fra om morgenen til om eftermiddagen havde vi fingrene i kagedej, julemusik i ørerne og liflig duft i næsen.

Dr. Oetker havde spurgt os, om vi ville gå kage-bage-amok og det er godt nok svært at sige nej til, når nu vi eeeeelsker kage herhjemme 🙂

Det var sådan en dag, hvor solen ikke rigtig formåede at nå ned til os, så vi skruede i stedet op for stearinlys og hyggebelysning. Det var sådan en dag der var tiltrængt. Både for W og mig. En dag hvor vi var sammen, nød hinandens selskab og glemte alt om tid og praktik. Det var sådan en dag, hvor jeg blev mindet om, hvor stor han egentlig er ved at være. Vi havde så mange gode snakke, mens vi trillede pebernødder, flettede kagehjerter, dekorerede, æltede dej og prøvesmagte 🙂

For mig er julen lig med traditioner og gode minder, som jeg gerne vil give videre til mine drenge. Men det er ikke ensbetydende med, at jeg ikke kan finde på at lave nye traditioner eller forsøge mig med andre sjove julekager. Siden drengene kunne tale, har sne til jul været et stort ønske hos dem, men det er jo desværre langt fra noget jeg kan garantere dem, så i stedet er det blevet en fast ting, at vi bager vores egne snemænd mens vi håber på, at det også bliver muligt at trille nogen ude i haven på et tidspunkt også 🙂

Udgangspunktet for vores kagebagedag, var sangen ‘It’s beginning to look a lot like Christmas’. Fordi jeg synes melodien er så rar og fordi det beskriver meget godt den følelse jeg får hvert år (allerede i november engang), når lysene begynder at glimte udenfor, frosten rammer, mørket omfavner os, klementinerne kalder på os i supermarkedet og vi samles om æbleskiver, julebag og adventshygge.

Jeg vil herunder vise jer både billeder og video fra dagen, dele mine juleopskrifter med jer og skrive mine tips til at have børn med i køkkenet til julebagningen.
Til sidst i indlægget, har jeg fornøjelsen af at udlodde en konkurrence, hvor én af jer kan vinde en kasse fyldt med bagelækkerier og kreative hjælpemidler, til en skøn dag i hyggens tegn.

Allerførst vil jeg starte med at vise jer en masse glimt af alt det vi fik produceret i lørdags, som vi bagefter kunne nyde ved et veldækket bord sammen med A, S og L, mens vi hørte (mere) julemusik og lavede julepynt.

198 206 210 223 226 229 230 239 243 245 292 304

Inden jeg viser jer en masse glimt fra vores kage-bage-eventyr, vil jeg komme med nogle tips til at have børn med i køkkenet, til julekagebagningen.

 • Hav snacks indenfor rækkevidde. Man bliver sulten af at bage og det er både hyggeligt og effektivt, lige at kunne snuppe en lille haps af noget rart indimellem
 • Sørg for, at der er forskellige sværhedsgrader, og dermed noget for alle, at gå i krig med
 • Tilsæt hygge i form af stearinlys, julepynt og musik. Det er med til at sætte den helt rigtige ramme for en skøn dag
 • Sørg for at have god tid. Det er slet ikke sjovt at skulle stresse, når der skal hygges
 • Lav (nogle af) de kedelige ting på forhånd, så ungerne ikke brænder alt krudtet af på de ‘kedelige’ ting
 • Acceptér et barnligt, uens udtryk på kagerne 😉
 • Lad dem bage deres yndlingskager – så er motivationen og idérigdommen størst
 • Lad dem gå lidt til og fra (alt efter alder og koncentrationsevne). Det kan godt være svært at vente på, at ovnen spytter lækre kager ud (sådan har jeg det også 🙂 )

Her får I lidt glimt fra vores bagedag:033018029037002054067071074087102107112116125135140156182Det kan virkelig anbefales at holde sådan en bagekagedag! Det gør godt på så mange områder <3

Nu vil jeg dele et par af opskrifterne med jer, så I selv kan komme i gang med at lave snemænd og fine julekagehjerter…


Hindbærsnittesnemænd

Du skal bruge:

70 gr. flormelis
1 tsk. vanillepulver eller en halv vanillestang
150 gr. blødt smør (evt. laktosefri)
250 gr. sigtet speltmel (eller hvedemel)
1 tsk bagepulver
1/2 dl. vand

God hindbærsyltetøj

Skumfiduser
Dr. Oetker krymmel til knapper og øjne
Dr. Oetker hvid glasur på tube
Lidt smeltet chokolade til hænderne
Næser og tørklæder til snemændene. Jeg brugte slikbånd, skåret i lange strimler og små trekantede stykker

Sådan gør du:

Først skal bundene laves:
Ælt flormelis, vanille, smør, bagepulver og hvedemel sammen. Saml dejen med vandet og ælt den smidig og glat. Pak den ind i film og sæt den i køleskabet 1/2 time

Tænd ovnen på 190 grader.

Del dejen i 2 eller 3 stykker så du ikke skal arbejde med for stort et stykke ad gangen.
Rul dejen ud til en tykkelse på ca. 3 mm. Udstik cirkler – husk at antallet skal gå op med to – en top og en bund til hver

Læg cirklerne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ca. 8-12 minutter alt efter størrelse. De må gerne virke lidt ‘halvbagte’, hvis de får for meget, bliver de helt sprøde.

Lad bundene afkøle på en rist, inden de dekoreres.

Smør god hindbærsyltetøj på halvdelen af bundene.
Dekorér den anden halvdel. Vi startede med at tegnede omridset, af den smeltede snemand med Dr. Oetkers glasur på tube. Dernæst fyldte vi det ud med glasur og lagde knapper på. Så satte vi skumfidusen fast som hoved, hvorefter vi satte øjne på med lidt glasur og dernæst næsen.
Til sidst satte vi halstørklæde fast omkring skumfidusen og tegnede hænder med den smeltede chokolade.
Og vupti, de fineste snemænd er vakt til live og skriger på at blive spist, inden de smelter helt 🙂


Lækre, luksus romkugle snemænd

Du skal bruge:

75 gr. god mørk chokolade
35 gr. smør (evt. laktosefri)
2 æg
75 gr. sukker

1 spsk. god hindbærsyltetøj (evt. hjemmelavet)
1/2 spsk. Dr. Oetker romessens

125 gr. marcipan
2 spsk flormelis
1 spsk glukosesirup

Lidt smeltet chokolade
Rød glasur på tube fra Dr. Oetker

Tandstikker, klippet over i halve, til at samle snemændene med

Sådan gør du:

Først skal chokoladekagen laves og bages.
Hak chokolade i stykker. Smelt smør og chokolade i en skål over vandbad og rør det sammen.
Tag skålen af varmen. Rør sukker i.
Pisk de to æg let og hurtigt sammen i en skål, bare med en gaffel, og rør det i chokolademassen lidt efter lidt, mens du rører, til dejen er ensartet.
Tænd ovnen på 180 grader.
Put bagepapir i en springform. Jeg bruger en med en diameter på 18 cm
Hæld dejen i formen og sæt den i midten af ovnen.
Bag den i ca. 20 minutter alt efter størrelse på formen, til den er gennembagt. Tjek med en kødnål i midten af kagen, den skal komme op uden dej på, så er kagen færdigbagt.
Lad bunden køle af i formen inden du fortsætter.

Når bunden er blevet kold, brækker du den i stykker i en skål. Tilsæt hindbærsyltetøj og romessens og rør det hele godt sammen til en ensartet masse. Smag til med romessens og hindbærsyltetøj.
Sæt massen på køl og lad den blive helt kold. Det tager en times tid eller to i køleskab, men hvis du ikke kan vente, kan du give den 20 minutter i fryseren 😉

Dernæst skal snemændene skabes. Start med at ælte marcipan, flormelis og glukosesirup sammen.

Rul dernæst marcipanmassen ud og skær den i ensartede firkanter. Læg en lille spsk dej på hver firkant og form marcipanen rundt om dejen, så det bliver til en snemandskugle.

Saml kuglerne til snemænd med de halve tandstikkere imellem. Lav nogen med 3 kugler og andre med 2 kugler. Tegn ansigter på snemændene med den smeltede chokolade og den røde glasur, der bliver til fine næser.

Stil snemændene på køl til de skal nydes.


Flettede julekagehjerter med mandler og karamel

Du skal bruge:

75 gr. mandler
150 gr. sigtet speltmel (eller hvedemel)
100 gr. smør (evt. laktosefri)
50 gr. flormelis
1 æg

2 tsk kakaopulver
2 tsk Dr. Oetker karamel

Vil du lave flettede hjerter, kan det være godt at have en skabelon ved hånden.

Sådan gør du:

Hvis mandlerne ikke er smuttede skal det klares først. Hæld kogende vand over mandlerne og lad dem trække i ca. 15 minutter, til skallen nemt kan smuttes af.

Hak mandlerne meget fint, evt. i en minihakker eller foodprocessor.

Smuldr smørret sammen med melet. Tilsæt de øvrige ingredienser og saml dejen hurtigt. Del dejen i to stykker. Ælt kakaopulver i den ene del og karamel i den anden. Læg dejen på køl 1/2 – 1 time.

Rul dejen ud i ca. 1/2 cm’s tykkelse. Skær hjerteskabelonen ud i dejen og flet hjerterne og læg dem på en bageplade med bagepapir.

Hvis du ikke vil flette hjerter, kan du også rulle begge deje ud, lægge den ene oven på den anden og rulle sammen til en pølse og skære skiver af den,som bliver til de fineste tofarvede småkager.

Bag kagerne i ovnen ved 190 grader i ca. 8-12 minutter, alt efter størrelse og tykkelse.

Lad dem afkøle på en rist og opbevar dem i en tætsluttende dåse.


Den opskrift vi bagte pebernødder efter, står bag på pakken med Dr. Oetkers pebernøddekrydderi. Jeg skiftede blot hvedemelet ud med sigtet speltmel. De bliver lækre og sprøde på den helt rigtige måde 🙂

 

Da jeg var lille, legede jeg ret ofte tv-køkken. Bare for mig selv, hvor jeg talte til et kamera, der ikke var der.
Sidste weekend legede jeg tv-køkken sådan rigtigt. Sammen med W. Hvordan det gik, kan I jo hjælpe mig med at bedømme. I kan se vores video, med guide til at bage snemænd og andet godt, ovre på Kageullens youtube kanal lige her – den skulle gerne komme på meget snart 🙂

Og herunder kan I se en lille stemningsvideo fra dagen:

********** Konkurrence **********

Konkurrencen er afsluttet. Den heldige vinder er udtrukket tilfældigt og blev Mette N, der har fået direkte besked

023

Og så til konkurrencen, hvor I kan vinde alt på billedet ovenfor.
En kæmpe pakke, med alt hvad hjertet kan begære, af bage-kage-fornøjelser og nødvendigheder, krydret med en omgang kreamaterialer, til en hyggelig julepynte-gør-det-selv-stund.

For at deltage, skal I blot skrive en kommentar til indlægget her, hvor I skriver, hvilket julebag I glæder jer mest til at lave.
Jeg trækker en heldig, tilfældig vinder d. 29. november efter kl. 12, som får direkte besked.

Rigtig dejlig lørdag til jer alle og tak fordi I kiggede forbi!

80 kommentarer

 • Hanne Knudsen

  Ville gerne prøve at lave de der hindbærsnitter-snemænd. Lyder jo så godt og fine ser de ud 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte D

  Mon jeg kan nå at smide et lod?:-) tænk sig jeg missede denne skønne konkurrence
  Glæder mig til at bage udstikskager med ungerne, de elsker at pynte med glasur, kugler osv. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Thorup

  Vi skal have bagt brunkager, som skal pyntes efter alle kunstens regler.. Nogle af dem skal på juletræet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg troede egentlig at jeg glædede mig til vanillekranse og citronspecier, men nu kan jeg se at jeg glæder mig til både hindbærsnittesnemænd og flettede julehjerter… <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annelise Dehn

  Vi er til kagemænd og kagekoner. Og så marcipan for de kreative sjæle😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg tror jeg selv vil kaste mig ud i din opskrift med flettede hjerter. Med mine drenge på 1 og 3 tror jeg, at jeg vil bage pebernødder – det passer vist til niveauet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Jakobsen

  Vi bager vanillekranse hvert år.. de er bare så gode.. tror jeg vil prøve din opskrift på flettede hjerter.. de ser så fine ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Vi vil kaste os ud i snemændene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  Det må være chokolade cookies 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Det må være vaniliekranse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  Jeg glæder mig til at bage pebernødder med min søn. Det er let at lave for små buttede hænder, så det går aldrig rigtig galt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie

  Nøj hvor er de fine. Jeg skal vist prøve den snemand. Elsker også vanillekranse og at bage❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Kirstine Sølyst Pedersen

  Ej en god gave, vil elske at bruge den med mine to store børn mens far passer babyen ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Skjøt

  Vanillekranse 😊 Med den gamle, røde kødkakker med håndsving – lige som vi altid gør 😊 Så er det jul!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Jeg elsker at bage vaniljekranse sammen med ungerne – det er tradition som jeg har taget med hjemmefra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Brunkager er min favorit. Jeg har fået den bedste opskrift af min vens mormor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine B

  Hyggeligt 😀 de der hindbærsnittesnemænd er for fine ! Hvis jeg vinder laver jeg min datters fødselsdag d. 11. December til en bagekagedag:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariane

  Jeg glæder mig mest til at bage pebernødder. Det er så meget jul for os og børnene kan være med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg skal for første gang bage vaniliekranse i år, det glæder jeg mig meget til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg må sige at jeg lige er blevet inspireret af dine jule-flette-hjerter ♥ super flotte.
  Ellers plejer vi at bag vaniljekranse, småkager udstukket og dekoreret, marcipanspecier, og en juletræskage med slik og pynt på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt indlæg.
  Jeg glæder mig mest til at bage brunkager, for så dufter der så skønt overalt.
  Glædelig advent

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Meget imponerende gave 🙂
  Jeg og min datter elsker at bage og gerne prøve noget nyt.
  Tit er det tradition med brunkager, pebernødder, vaniljekranse, jødekager mv.
  Men jeg vil gerne prøve nyt og dit indlæg har virkeligt inspireret mig til at lave mere julede kager, så vil prøve snemænd mv.
  Vi krydser og venter spændt:-)
  Glædelig julehyggetid til du og familien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Det bliver da dine Hindbærsnittesnemænd MUMS mine tænder løber helt i vand 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne juhl

  Min yngste søn og jeg vil i år forsøge os med honningkage hus – det glæder vi os til at prøve

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Stadsbjerg

  Jeg glæder mig sådan til at lave et julekagehus! Det er en tradition mig og min kusine har sammen, og det er så hyggeligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Jeg glæder mig til at bage pebernødder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie Morsø

  Uuh jeg har så frygtelig mange gode ideer jeg gerne vil prøve i år…. Men tror jeg glæder mig mest til at lave hyggelige småkage figurer, som skal pyntes efter alle kunstens regler med min datter på næsten 5 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det er en årlig tradition at vi bager farmors vanillekranse i min familie. Det er sådan, vi skyder julen rigtigt i gang. Derudover bager jeg krydderkage, pebernødder, frugtkage, brunkage, æbleskiver og meget andet lækkert juleknas 😋🎄✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Vaniljekranse er favoritten.Dernæst småkager med chokolade stykker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Reeh

  Glæder mig til at bage pebernødder og klejner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ruth

  Vi glæder os allesammen altid til oldemors brunkager som manden i huset bager. Opskriften er dejlig krydret med både sukat og appelsin. Ungerne glæder sig nok mest til figurkagerne som skal pyntes og jeg glæder mig til at smage det hele og bage med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Glæder mig til det årlige brunkagehus. Mest pga af det dejlige pynt man kan sætte på og hygge i at gøre det sammen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor lækkert! Glæder mig til at lave småkager og klejner!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette N

  Hold da op det er fine ting
  Vi glæder os til at lave den årlige vanillekrans guirlande 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  EJ! De der hindbærsnittemænd er sjove! Jeg er en sucker for HELT random brunkager, så DEM skal vi snart ha’ lavet et batch af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Olsen

  Pebernødder hvor hele familien kan være med. Men også figurkager pyntet med diverse krymmel og glasur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor har I bare været kreative 🙂
  Vi har allerede holdt vores første julebage dag, men jeg glæder mig til at vi skal lave refill af vores vaniljekranse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Vaniljekranse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Poulsen

  Jeg glæder mig til at lave de traditionelle svenske juletræskager, der skal stikkes ud og pyntes med diverse glasur og krymmel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Andersen

  Jeg glæder mig til at lave vaniljekranse, brunkager og julecookies. Børnene hjælper til og det er altid den hyggeliste dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Glæder mig allermest til “børnekager” som er juledej vi laver med små figurer. De smager ikke super godt men det er bagningen der vækker minder. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Li

  Konfekt kugler!!! Ej det er en dejlig konkurrence du har-så meget man kan lave!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leila

  Vaniljekranse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg glæder mig mest til at bage vaniljekranse med min kære mor! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene R

  Jeg glæder mig mest til at lave brunkager pyntet med glasur, da de både er sjove at lave og spise 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Det må blive familiens ønske kransekager

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Hansen

  I min familie har vi netop også altid holdt en bagedag, og jeg glæder mig meget til den kommende fredag, hvor vi skal bage brunkager og honningfigurer i massevis!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Sikke nogle fine kager!
  Jeg glæder mig mest til at lave nogle lækre jødekager og vaniljekranse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare de hyggeligste billeder!
  Jeg skal lave konfekt med mine piger i aften. Elsker at lave konfekt – og spise det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en masse fine ting i har fået lavet. Herhjemme elsker ungerne at lave småkager, som kan pyntes med diverse glasur og glimmer, En sådan flot præmie ville vække kæmpe glæde herhjemme. Kh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Hold op, en lækker præmie!
  Jeg glæder mig så meget til at bage og spise en masse vaniljekranse. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicky Anne Hansen

  Vi holder også fast i vores lille tradition, hvor far, mor og vores datter på 4 bager en hel weekend, det bliver både til pebernødder og honning hjerter og massevis af vanilie kranse. Bagning er virkelig noget der kan samle familien, Jeg elsker det..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Jeg elsker vaniliekranse og klejner. Vaniliekransene bagte vi i gør. Klejnerne tør jeg ikke lave. Hvis jeg (vi) vandt, ville vi forsøge os med jeres lækre snemænd, både i hindbærsnitte facon og snemand facon.

  Indenlænge skal honningkagerne også laves færdige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg glæder mig allermest til at lave mine klassiske brunkager, som jeg lavede dejen til for snart 3 uger siden. De skal nemlig ligge og samle sig i køleskabet i et par uger, men så bliver de også helt fantastiske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Ditlevsen

  Helt klart hindbærsnittesnemændene til mine børnebørn som kommer hjem til jul fra Dubai . ❤️Allermest ønsker de sne-men det er jo svært at love så jeg må kompensere med disse flotte snemænd. Så jeg vil mægtig gerne vinde pakken

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Frisch

  Jeg glæder mig allermest til at bage pebernødder, fordi min lille dreng på halvandet er helt pjattet med dem, og til at bage brunkager, fordi det er den kage, der minder mig allermest om jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Vil gerne forsøge mig med de karamel-julehjerter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg glæder mig til at bage vaniljekranse i næste weekend 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Didde-Louise Henriksen

  Jeg ville nyde at vinde sådan en pakke. Men mine unger ville nyde det endnu mere!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Mama mia, en lækker præmie! Jeg glæder mig mest til at bage og pynte peberkage 😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg glæder mig mest til at bage brunkager udstikke dem og pynte med drengene. I år vil vi lave en store bagedag med en familie fra min ældste søns klasse så sådan en kæmpe pakke med alt godt ville jo være fantastisk👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natanja

  Skal man vælge? Vil jo lave dem alle.
  Men de julehjerter er særligt fine <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Grit

  Jeg glæder mig til at bage lækker julekringle – og morgenmadscroissanter til 1. juledag ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henny Gylling

  Jeg skal igen i år bage julesmåkager med vores søn og svigerdatter, og vi skal prøve at bage klejner for første gang, og det glæder jeg mig til 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solveig

  Det er nogle rigtig fine kager I har lavet. Jeg glæder mig til min mors mini napoleonshatte. Det er nemlig vores jule småkage tradition.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K-V

  Jeg elsker at bage julesmåkager, hvor man triller dejen i “pølser”, og når de er blevet køleskabskolde, så skærer jwg kagerne ud og bager dem. Jeg vil meget gerne prøve at bage mere kunstfærdige småkager og det vil jeg kunne prøve med den fine gevinst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Uha, det er svært at vælge, men pebernødder og brunkager, som bliver lavet til fine figurer. Og så ser dine småkage hjerter spændende ud, måske skal de prøves 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Palmgren

  Vaniljekranse 🙏🏼🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Det er måske ikke så meget julebag, men jeg glæder mig altid til at lave havregrynskugler! Det smager bare godt og så kan børnene nemt være med ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Jeg glæder mig allermest til at bage dine orange-chokolade specier. Dem har jeg drømt om at prøve siden sidste jul. Men jeg glæder mig også til vaniliekransene og pecancookies. Og pebernødderne naturligvis.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Højrup

  Bedstemors pebernødder, opskriften er gået i arv til børn og børnebørn, så mindes vi bedstemor. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Jeg glæder mig til jødekagerne – Det er min yndlingssmåkage 🙂 Sikke nogle fine kager, I har fået lavet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Jeg er da helt pjattet med de flettede julehjerter,dem må jeg prøve at lave 🙂
  Herhjemme er det fedtebrød der er hittet eller nougatsmåkager uhm,vi må vidst snart igang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg har besluttet mig for at prøve den svære kunst i at bage klejner i år. Det glæder jeg mig uendelig meget til. Specielt fordi det skal foregå sammen med nogle gode veninder, hvor vi har sat en hel dag af til julebageri 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katten

  Jeg skal sammen med mine tre drenge bage brunkager og sirupslager der skal stikkes ud og pyntes med alle mulige sjove ting og farver. Jeg glæder mig😊 Som barn elskede jeg også når jeg julebagte med mine forældre og brødre😊🎅🏻🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christin

  Jeg glæder mig til at prøve at bage honningkager for første gang og ligeledes til for første gang at skulle have min datter på 2 med i køkkenet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne W.

  Julebag, jeg glæder mig allermest til at bage? Pebernødder? Nej, brunkager. Eller vanillekranse. Øhhh jødekager. Ej, jeg glæder mig til hele pakken – kan slet ikke vente!!!! KH Anne W.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lotte keiser

  jeg vil glæde mig til at lave hindbær snitter snemændene og kager der er stukket ud i forskellige figurer og pyntet med masser af krymmel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig helt sikkert mest til at lave konfekt. Jeg elsker at lave det – men selvfølgelig mest at spise det 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Helt klart gode råd og brunkager efter svigermors opskrifter – først da er det jul

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black Friday guide - mine favorit rabatter og tilbud