Brandmand eller dinopasser?

Weekendlykkeglimt; fejring, fiske, favoritter, forberedelser og flæsk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

077080098195199209210203021027042

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så skal jeg ellers lige love for at det blev mandag igen – sådan vupti. Og apropos mandag – hvor blev den lige af?… Har travlt med at forberede et fedt event, der skal løbe af stabelen på onsdag, som jeg glæder mig ustyrligt meget til. Tror ikke jeg får problemer med at få tiden til at gå i denne uge heller… 🙂 Men det er vel egentlig et godt tegn?

Weekenden gik, blandt andet, med et hurtigt (skuffende) besøg på stumpemarked lørdag, fejring af L, der rundede 1 1/2 år d. 12. (whaaaat???), oprydning, kagemandsbagning (af vandbakkelsesdej), kalendergaveindkøb, havevinterklargøring, DIY-projekter, mexikansk middag, fiskefrokost med friskstegte rødspættefileter, morgenmadshyggelighed fra mit yndlingskøkkenspot, yndlings morgenbolle-bagning, storindkøb, juleplanlægning og julemiddag søndag aften, med min mor som æresgæst 😉

Alt i alt en ret så skøn weekend, der godt måtte have varet dobbelt så længe. Jeg fandt såmænd også tid til at holde fri, sådan helt fri, indimellem, det var egentlig også ret godt 🙂

Rigtig god, ny uge til jer alle – og god aften!

1 kommentar

  • B.

    Hvordan har du lavet de fine juletræer (hvis altså de er hjemmelavede)? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brandmand eller dinopasser?