Opskrift på sprøde, panerede rødspættefileter / fiskefileter

Brandmand eller dinopasser?

Sponsoreret indlæg

056112-text 132 137-text 051 092

L har fået to nye, bedste venner herhjemme. De kan tale, synge, grine, snakke, tælle, gå, køre, dreje rundt, lære fra sig og meget mere.

Som jeg har skrevet om tidligere, så var jeg virkelig ikke pjattet med hverken larmende eller farveskrigestrålende legetøj før i tiden, men så så jeg, hvad det kunne gøre for mine børn, og så var jeg nødt til at ændre mening – lidt ihvertfald 🙂 For jeg synes stadig det larmer lige lovlig meget, især efter en lang, hektisk arbejdsdag. Men på den anden side, så kan de larmende dimser være med til at give mig et øjebliks alenetid i køkkenet, mens jeg hakker grøntsager og dækker bord.

For nyligt læste jeg en artikel, der var skrevet af en professor, der beskrev vigtigheden af at børn lærer gennem leg. Jeg synes det var ret interessant læsning. Både fordi det er et helt andet syn, end det jeg synes jeg blev mødt med, da jeg gik i skole (okay, ja, det er også ved at være noget tid siden) og fordi jeg tror han har ret. Jeg tror også på at børn har lettere ved at lære, når det foregår gennem leg – eller ihverfald noget der er sjovt. Jeg tror såmænd også det gælder for (mange) voksne. Jeg synes ihvertfald ikke det er spor sjovt at lære noget nyt, hvis det bliver fremlagt dødkedeligt og tørt.

De to nye venner, brandbilen og dinosauren, er udformet og udviklet, så de er både sjove og lærerige. Udover at kunne gå og køre, kan de også tale og synge. Brandbilen snakker og trykker man f.eks. på den gule firkant med 1-tallet, fortæller den, at det er en firkant der er gul osv. En god måde at møde ordene igen og igen. Jeg er ret sikker på at L overhoved ikke tænker over, at han faktisk kan lære noget, når han trykker på knapperne, det er vist en forældrebonus 😉

Godt nok er legetøjet fra Clementoni udviklet til børn mellem 9/12 – 36 måneder, men de to store herhjemme kan nu også blive helt fascinerede af det 🙂 Og L nyder at have to storebrødre, der gider lege 🙂

Hvis I vil se mere til Clementonis univers, kan I følge med på Facebook lige her

Når L har testet dem lidt mere, vil jeg vende tilbage, og kåre hans favorit 🙂

Rigtig god aften derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på sprøde, panerede rødspættefileter / fiskefileter