Søndagskage: Roulade med æble

Hvor heldig kan man være? De små ting…

003 008 015

Hvis du spørger mig, så synes jeg det er værd at tage sig tiden til at stoppe op og nyde de små (og store) ting, ihvertfald så tit der er mulighed for det. Det behøver ikke være noget der tager lang tid, men jeg er ret overbevist om, at det er med til at lade batterierne op. Måske kan det ikke mærkes med det samme, men jeg tror på at det bliver lagret til ‘dårlige tider’.

For tiden nyder jeg ekstra meget, at jeg kan cykle på arbejde. Det har jeg drømt om at kunne i 12 år og nu er den drøm endelig gået i opfyldelse. Selvom det er irriterende at stå op til regnvejr, så nyder jeg faktisk at komme af sted. De dage hvor A har vagt og jeg er alene med drengene, kan jeg ikke cykle, men jeg er faktisk begyndt at bemærke, at jeg mangler cykelturen de dage. Det er bare så rart, lige at få lidt frisk luft og rørt kroppen lidt.

Og så er der den kæmpe bonus oveni, at jeg cykler forbi de smukkeste naturoplevelser både ud og hjem. Og ja, indimellem kommer jeg 5 minutter senere på arbejde eller hjem, fordi jeg lige holder ind og nyder. Men jeg er sikker på, at det også er en mere frisk hjerne der lander, når jeg ankommer 😉

Rigtig god mandag og ny uge til jer alle!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagskage: Roulade med æble