En ydmyg opfordring - hjælp mig med at hjælpe

Nationalret med et twist – se mig som videosmørrebrødsjomfru :)

Indlægget er sponsoreret

070tulip006 012 024 031 040 055 063 066 048

Kan I huske, jeg fortalte for nogle uger siden, at jeg var i København for at skyde en video?
Det var en ret vild dag og min første gang foran et snurrende kamera på den måde.
Jeg var inviteret til at medvirke i en video for den Tulip Delikatessens leverpostej og til at komme med et bud på en leverpostejsmad med twist.

På sin vis er det lidt grænseoverskridende at give et bud på en ‘anderledes’ leverpostejsmad, fordi det er noget som alle, mere eller mindre, har et forhold til. Altså hvordan en leverpostejsmad skal være. Men i bund og grund, så er jeg ikke så meget til at alt skal være som det plejer, så det var også lidt fedt at udfordre sit eget syn på den klassiske spise.
Det var også ret sjovt at se hvordan de 7 andre bloggere greb det an. Nogle gik mere traditionelt til opgaven end andre. Men det er jo egentlig (heldigvis) også det leverpostej kan; fortolkes på mange måder.

Allerførst kom kokken med sine 3 nye versioner, som vi smagte på og snakkede om. De var virkelig lækre. Især den første han lavede, med sprød rødbede og knasende persilletopping, var jeg vild med. Jeg synes det klæder en leverpostejmad, som i sagens natur er lidt klæbrig og blød, at få noget knas på. Om det så er i form af sprøde agurker, bacon eller noget tredje.

Jeg har altid elsket leverpostej, både i madpakken, på frokostbordet og sågar som nem aftensmad. Når jeg er alene hjemme, kan jeg sagtens finde på at ‘nøjes med’ at riste et par skiver rugbrød og smøre leverpostej på og spise det med enten rødbeder, cornichoner eller frisk agurk 🙂

Jeg har fantastiske barndomsminder med mig i hjertet, som nok gør, at jeg stiller store krav til den leverpostej jeg spiser. Min mormor og morfar lavede og bagte nemlig altid selv deres leverpostej, så når vi kom til frokoster, så var der altid friskbagt, hjemmelavet leverpostej på bordet! Uhm altså!
Så langt går jeg dog ikke selv, men det er trods alt vigtigt for mig, at den leverpostej vi spiser herhjemme, er god kvalitet og smager fremragende. Jeg synes nemlig ikke det er værd at spise dårlig leverpostej! Derfor er det også fedt at se, at Tulip, som for mig er indbegrebet af leverpostej, har valgt at udvikle en ny serie, med endnu mere fokus på kvalitet og smag.

Den nye serie, der hedder Tulip Delikatesse, er en Premium serie, der rummer 3 varianter, der alle har smæk på god kvalitet og ekstraordinære ingredienser. De tre varianter er: Bacon+, Flødepostej og Lun & Lækker – så er der noget for alle!

Til eventet var mit fokus på Bacon+ varianten, der indeholder 20% af den gode Tulip bacon. Lige noget for min mand især. Han kan bare ikke få nok bacon, så jeg tog udgangspunkt i hans smagsløg og lavede en madpakkehapser, som jeg ved han ville elske 🙂
Jeg lavede en klap-sammen, fordi det er klassisk madpakkestyle og en smart måde at holde på en masse lækker topping 🙂
For at tilføre maden et sprødt og sundt pift, kom der æble og hjertesalat i og for at give den lidt fede baconsmag modspil, tilsatte jeg lidt appelsinskal og syrlige ribs, som er As yndlingsbær. For at twiste den yderligere, så den går hjem hos mig også, dryssede jeg lidt hakkede hasselnødder på til sidst.

I kan se videoen fra vores dag herunder, hvor der også er tips fra kokken. Mon I kan spotte mig? 🙂 I kan nok ikke genkende mine hænder, men de er også med nogle gange, blandt andet som rugbrødsskærere 😉

Nå, hvad siger I så? Jeg kan afsløre så meget, at det (stadig) føles lidt vildt at se den, selvom jeg har set den nogle gange efterhånden. Men jeg synes den er blevet ret fin og en god hyldest til leverpostej, der vel nok godt kan udråbes som en nationalspise 🙂

Hvordan ser din yndlingsleverpostejsmad ud?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ydmyg opfordring - hjælp mig med at hjælpe