Opskrift på hjemmelavet remoulade

Hverdagsmad, såret mus & lykkestunder midt i travlheden

003
Same view, different night. Jeg elsker, elsker, elsker udsigten fra vores stue
136 140
Friskbagte boller – hverdagsluksus til madpakkerne
049 text
Min smukke, sårede mus, der væltede på cyklen på vej til fodbold. Han var heldigvis hurtigt på benene igen <3
144
Kollegaforkælelse og glimmersko – bunden er denne chokolade/banankage
148
Min aftensmad, efter 2,5 timers forældremøde, i direkte forlængelse af en lang arbejdsdag.
Jeg endte desuden med opgaven, at skulle skrive referat – typisk mig 😉
155
Fredagsforkælelse… Chili con carne med masser af skjult grønt – opskriften er her
053044
Kyllingedeller i massevis. Super gode at have i fryseren, til travle dage
028
Lyserøde kaniner er et hit – de kan fås lige her (affiliatelink)

Så kom fredagen snigende igen. Det er som om tiden går endnu hurtigere, når der er en ret stram deadline, der nærmer sig… Gisp. Indenfor de næste par uger skulle jeg gerne være ‘i mål’ med mit nye arbejdsprojekt. Parat til at vise jer lidt mere af alt det jeg har gået og knoklet med. Det bliver spændende. Jeg har faktisk allerede løftet lidt af sløret for det, ovre på Instagram (@mormedmegetmere)… 🙂

Denne uge er gået med arbejde og praktiske gøremål, når der endelig stod ‘fri’ på kalenderen. W fik raget en omgang feber til sig i mandags, så han har været sofadyr et par dage, men er heldigvis på dupperne igen nu.

I dag har A vagt hele dagen, så jeg har en stram arbejdsdeadline, når jeg skal rundt og hente alle tre. I morgen skal A på nattevagt, så det kommer også til at præge weekenden, om vi vil det eller ej. Men det er jo ‘the game’. Jeg tror, jeg skal have planlagt et eller andet hyggeligt for mig selv, lørdag aften. Måske en god film på Netflix?
Hvis I har et tip til noget der er værd at se, så giv endelig lyd. Indimellem kan det være ret uoverskueligt at finde noget godt i mængden derinde 😉

Nå, nu vil jeg egentlig bare ønske jer en rigtig god dag og weekend når I kommer så langt

Og husk – lige her kan I være med i konkurrencen om to lækre køkkenmaskiner fra Bosch

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på hjemmelavet remoulade