Opskrift på hjemmelavet remoulade

Hjemmelavet remoulade er godt nok lækkert!
Og en skøn hverdagsluksus der, blandt meget andet, kan pynte på selv den kedeligste rugbrødsmad. Og så er det slet ikke så usundt eller fuld af alle mulige umulige numre, når det er hjemmelavet 😉
Det kræver dog en smule forarbejde, for min hjemmelavede remoulade tager udgangspunkt i lækker, hjemmelavet pickles, men det kan jeg også kun anbefale, altid at have mindst et glas af på køl 😉
Derefter er opskriften på hjemmelavet remoulade ret lige til…
Du skal bruge:
Hjemmelavet pickles – opskriften er her
Yoghurt, skyr eller creme fraiche
Lidt salt og peber
Sådan gør du:
Tag en passende mængde pickles, skær det fint med en skarp kniv. Du bestemmer selv hvor grov din remoulade skal være.
Rør yoghurt, skyr eller creme fraiche i, til du synes den smager som den skal. Smag til med salt og peber
Et voila
Herhjemme er det et hit til både hotdogs, fiskefileter, frikadeller, fiskefrikadeller, fish n chips, spegepølsemadder, leverpostejsmadder, burger og og og 🙂
Ingen kommentarer endnu