Et kærligt ¤ farverigt mavekram - Drengenes nye yndlingssalat

Hjælp + Rabatkode til -20% på alle kjoler og strik

Indlægget indeholder reklame i form af affiliatelinks

collage-kjoler-aw16-mode

Bordeaux Modström kjole // Grå kjole fra Minimum // Blomstret kjole fra Ganni // Mønstret Samsøe Samsøe kjole // Stine Goya kjole med blomster // Blåprikket kjole fra Gestuz // Sort kjole med blonder // Kjole med blomster og flæse på ærmet // Sort, enkel velourkjole // Sort kjole med fugle //

strik-collage-aw-16-mode

Strik med blåt mønster // Stribet strik fra Mads Nørgaard // Smuk rullekrave fra Ganni // Lys strik med stor krave // Strik med stor krave i mørk grå // Klassisk strik med snoninger // Lang strik med riller //

I dag vil jeg dele en rabatkode med jer, der giver -20% på alle kjoler og al strik hos Boozt

Koden, der udløser rabatten, er
20THURSDAY 

og den gælder kun i dag, torsdag d. 15. september 2016*

Jeg har haft en del kjoler og striktrøjer på ønskelisten noget tid og nu tror jeg, jeg er nødt til at slå til. Det er ligesom et tegn, at der er 1/5 at spare, ik? 😀

Og nej, det er ikke lige nu, hvor dagene byder på hedebølgegrader, at man har lyst til at svælge i varme striktrøjer og kjoler med lange ærmer, men altså, når der er 20% at spare, så køber jeg gerne og gemmer det væk nogle dage. For koldt, det skal det nok blive…

Jeg har faktisk allerede shoppet den første kjole, nemlig denne. Jeg synes den er så fin med det smukke halsmønster og samtidig ser den ud til at være super behagelig, hvilket er en ret god kombi i min verden.
Men jeg har brug for jeres hjælp; for jeg skal til 60 års fødselsdag på søndag og er fristet til at iklæde mig en ny sag. Men hvilken kjole skal jeg vælge? Håber I har lyst til at give jeres besyv med 🙂

Hvilken er din favorit? 🙂

 

P.S. Jeg er ret glad for at shoppe hos Boozt, for de tilbyder fri fragt over 499 kr og gratis retur. Og med lange arbejdsdage og minimal tid til shopping, er det ret fedt at kunne prøve løs derhjemme og sende det nemt og gratis retur, hvis det ikke dur

*Koden gælder på alle ordrer over 999 kr, dog ikke på i forvejen nedsatte varer. Desuden er enkelte mærker undtaget, de kan ses her

1 kommentar

  • Lotte

    Hej Pernille. Jeg synes det er nogle fine kjoler, du har udvalgt. Jeg har selv den blåprikkede fra Gestuz ( og den sorte , som du også har købt med den søde halsudskæring) – og er glad for dem begge. Den grå fra Minimum synes jeg også er smadderflot. God weekend og happy shopping !

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et kærligt ¤ farverigt mavekram - Drengenes nye yndlingssalat