Opskrift på pickles med masser af grønt

Søndagsmood

074 081 086 088 095 099

Sådan her startede vores søndag. Med 45 minutters intensiv familiehygge, inden vi (igen) blev spredt for alle vinde, til fodboldakademitræning, mormorbesøg og storindkøb.

A kom hjem fra nattevagt i går og nåede kun at sove et par timer, inden han skulle op og til fodboldkamp med W. Han fik et par timers eftermiddagslur også, men var stadig bagud på søvn, så han fik lov at sove længe (altså helt til kl. 8.30, men det er længe her hos os 😀 ) mens jeg ordnede i køkkenet, bagte brød og snegle og drengene læste bøger i sofaen.

Nu sover L middagslur i haven, S er hos mormor og de to store er på vej hjem fra træning igen.
Jeg havde lykkeligt frosset ude, at A har en ekstra nattevagt i nat, så da jeg opdagede det i går, faldt min weekendlykke lige nogle grader. Jeg havde lige forestillet mig, at vi havde heeeele søndag eftermiddag til familienus. Øv altså, men that’s the game.

I morgen skal W af sted på lejrskole i 3 dage. TRE dage! Årh manner, mit moderhjerte lider lidt, men det ser ud til at de får fantastisk vejr med på vejen, det er da fedt for dem. Men inden da, skal vi have pakket og lavet lektier, så vi er klar til at tage fat på en ny uge. Nu er køleskabet fyldt op og bunden af vasketøjskurven kan ses, så langt så godt 🙂

Rigtig god søndag derude!

 

 

På bordet var der blandt andet spelt grydebrød // æblesnegle // hjemmelavet ketchup

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på pickles med masser af grønt