Rabatkode til -25% på hele webshoppen!

Weekend ¤ lykkeglimt

146
Mig¤tid, et kort øjeblik – med kagerester og bøger fra søde mennesker, der vil mig det godt
029
Festrester, der får lov at pynte lidt endnu
034
Elsker det!
153019180003 006 010
Mojito fredagsdrinks, mens jeg forberedte cirkuskager i massevis
012
Økolækkerier
016
Efter kage kommer laks, salat og nye kartofler 🙂
021

En dejlig weekend er suset forbi. Vi har nydt den alt det vi kunne.

Fredag eftermiddag var jeg heldig at ‘få lov’ at skyde weekenden i gang med 1/2 time på øjet. Jeg var simpelthen så træt, at jeg nærmest kunne stå op og sove, så det var tiltrængt. Efter aftensmaden hoppede jeg i køkkenet, for at bage kager og forberede cirkusfødselsdagsfest.

Lørdag morgen fløj af sted, først med torveindkøb og siden med flødeskum, friske bær og chokolade om ørerne. Pludselig var klokken 14.30 og gæsterne indtog stuen. Solen var med os og det var en rigtig rar eftermiddag, og lige som W ønskede sig den.

Søndag vågnede jeg med et sæt kl. 6.21 og troede jeg havde sovet over mig. Indtil jeg kom i tanke om, at det var søndag og at grunden til at A ikke lå ved siden af, var fordi han var smuttet på vagt kl. 5.30.
L sov, helt overraskende, til kl. 7.20. Skønt!
Drengene og jeg hyggede med morgenmad, inden vi skulle have gjort W klar til elitefodboldskole hos hans yndlings superligehold. Uh, han var spændt og det var jeg også 🙂

S tog om til farmor imens, så L og jeg havde alenehyggetid, indtil han skulle sove middagslur.
Mens han sov, arbejdede jeg lidt, vaskede tøj og nød bagefter en stille stund, med læsning, tanker og kagerester, mens regnen silede ned udenfor.

I dag starter jeg ugen ‘up front’, foran hele virksomheden, med at præsentere, hvad jeg har arbejdet på den første måned på det nye arbejde. Så jeg tager af sted i dag, spændt og lidt nervøs, men sådan skal det være 🙂

Håber I får en rigtig god, ny uge – forhåbentlig med solskin, som i lørdags

P.S. Hvis du ikke har set det endnu, så kan du finde en rabatkode i forrige indlæg, til -25% på en hel webshop, med lækkerier til boligen – der er altså meget godt at komme efter, så er du advaret 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabatkode til -25% på hele webshoppen!