Sommer potpourri

Sunday Mood

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min søndagsfølelse er knap så solbeskinnet og fin som forleden, da jeg nød min morgenkaffe i en solstråle, for jeg har raget L’s første omgang vuggestuepest til mig. Han blev ramt af snot og småfeber i torsdags, efter knap 2 uger i vuggestue. Ja, det var jo nærmest skrevet ind i kalenderen på forhånd. Det hører vel, desværre, til – især også med det efterårsvejr sommeren byder os…! Oveni er han ved at avle tænder, de popper frem som små popcorn i en brandvarm gryde, og irriterer det arme tandkød noget så slemt.

Jeg havde virkelig håbet at jeg kunne gå fri af sygdom, det passer bare så dårligt sammen med nyt arbejde og travlhed og en(dnu) en spændende uge i vente (og ja, måske lige netop derfor synes min krop den skulle angribes, I know…) men jeg satser på at en god nats søvn kan jage det bort igen…

A er på vagt i dag, så de to store er taget om til mormor for at hygge lidt, mens L og jeg har lidt ondt af hinanden og går og tuller lidt. Det er nu også meget hyggeligt. Vi har endda fået vasket tøj og der er handlet ind til en ny uge, så nu vil vi lave så lidt som muligt resten af dagen. Om ikke andet, så bliver jeg da ihvertfald tvunget ned i gear…

Nu tror jeg vi vil bage lidt selvmedlidenhedskage. Kage hjælper på alt, ik? 😉

Rigtig dejlig søndag derude. Håber I nyder den!

 

By the way…. T-shirten på billedet er min nye yndlings og kan købes lige her (affiliatelink)

1 kommentar

  • Jo, kage hjælper klart – især hvis det er gulerodskage med lidt kanel og ingefær. 😉

    Rigtig god bedring. Håber, at dagen i dag har hjulpet lidt og at din nattesøvn hvisker virustavlen ren, så du kan gå en spændende arbejdsuge i møde i morgen PÅ arbejdet i stedet for i sengen. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer potpourri