På tur til De Danske Sydhavskyster - Knuthenborg safaripark og Danmarks Borgcenter

Et lille juletip i juli

033

Undskyld, jeg er godt klar over det kan virke nærmest (fra)stødende på nogen af jer, men hvis jeg venter med at dele tippet til det bliver december og jul, så er løbet kørt…

Lige nu bugner haver, vejboder og supermarkeder af friske, saftige (økologiske) kirsebær.
Hvis du, ligesom nogen af os herhjemme, er helt rundtossede med risalamande med kirsebærsauce, så kan det være, du skal gøre lige som mig, og lade nogle af kirsebærrene blive tilbage i skålen, når du sidder og kører dem ind og spytter sten over skulderen… 🙂

Jeg gemmer nemlig en portion i fryseren, så jeg kan bruge dem til at lave hjemmelavet kirsebærsauce med. Jeg skyller dem og trykker dem midt på, så stenen smutter ud og så ryger de ellers i en frysepose og får lov at gå i dvale i fryseren, indtil julen er noget tættere på, end den er nu

Bare et lille tip herfra…
Slut, det var det, nu skal jeg nok lade være at skrive mere om jul det næste stykke tid. Tak fordi I bærer over med mig 🙂

Rigtig dejlig dag til jer alle

1 kommentar

  • Kom endelig med flere tips til julen! Også selvom det kun er midt juli – for hvis jeg skal være helt ærlig så var det først i går, at kasserne med julepynt kom tilbage på loftet. De har stået i soveværelset og kigget hånende på mig siden de blev pakket i slutningen af december..

    Vh

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På tur til De Danske Sydhavskyster - Knuthenborg safaripark og Danmarks Borgcenter