Et par hurtige udsalgstips

Når livet vil én det godt – hvad jeg skal efter sommerferien

027
Tillykkeblomster fra min mor <3
Toppen jeg har på, som mange har spurgt til, kan købes lige her (endda på udsalg) – affiliatelink
005 007

Hvis livet har lært mig noget de sidste år, så er det, at det ikke venter. Og at det er skrøbeligt, kort og uforudsigeligt. At man lige så godt kan få det bedste ud af det, lige nu og her.

Indimellem så arter det sig slet ikke som man havde forestillet sig – og sådan er det. Livet kan man ikke have kontrol over, omend man (indimellem) gerne ville. Der er dele, man kan forsøge at holde styr på, men alligevel kan livet overraske.

Jeg havde lagt en plan – i mangel af bedre. Jeg forestillede mig, at vores fremtid efter sommerferien skulle byde på SU ‘rakkerliv’, tykke bøger og lektielæsning sent om aftenen, når drengene var puttet.
Men….

Så dumpede der en jobannonce ind i min indbakke. Som beskrev lige præcis det jeg har længtes og søgt efter og kæmpet for i virkelig mange år. Efter en uges overvejelser, var jeg nødt til at søge jobbet. Jeg kunne ikke få det ud af hovedet! Jeg satte alt ind på det og tænkte, at så er det ihvertfald ikke op til mig længere. Så havde jeg gjort hvad jeg kunne. Så skulle jeg ikke bagefter tænke: ‘Tænk nu, hvis…’
Og så skete det altså, at jeg blev indkaldt til samtale. Var til endnu én, igennem en test og til en opfølgende samtale, der mundede ud i et jobtilbud. I går var jeg ude at klare det formelle og underskrive kontrakten.

Til et job, der byder på alt det, jeg har drømt om så længe!

En kreativ stilling, hvor jeg skal bruge alt det jeg ved noget om og udfordres til at blive endnu bedre. Et job hvor jeg er med ‘hvor det sker’ og som jeg selv kan og skal forme. Et job i cykelafstand. Med minimale ‘omkostninger’ til transporttid, med mere familietid som bonus. En fleksibel arbejdsplads, der (også) har som mål at rumme, at vi også er andet end medarbejdere; at vi ikke kan trives på arbejde, hvis ikke vi trives derhjemme. Et sted, hvor der er højt til loftet, og kæmpe store muligheder for udvikling.
Hvor jeg kan se mig selv være i mange år og vokse med opgaven og jobbet.
Hvor der bliver sat pris på alt det jeg kan og hvor mulighederne står i kø.

Et job der på papiret var som skræddersyet til mig. Og som rent faktisk bliver det. Et job som jeg selv kan være med til at skabe.

Det bliver vildt og det bliver hårdt. Jeg skal knokle, men allermest på den sjove måde!

Det hele tegner til at blive så godt, at jeg faktisk slet ikke tør tro på det. Men jeg har besluttet mig for, at ville turde håbe og tro på det! God karma er vejen frem!
Dét her, det bliver godt. Jeg kan næsten ikke vente til 1. august, hvor det nye kapitel starter. Men inden da, skal jeg lige nyde sommeren med min familie, mens jeg kan gå med glæde i maven. Dét er altså fedt!

Jeg er ret sikker på, I nok skal komme til at høre meget mere om mit nye job, når jeg får startet på det. Jeg tror slet ikke jeg kan lade være at dele det med jer. Det glæder jeg mig til… 🙂

Ønsker jer alle en rigtig dejlig fredag og weekend.
Jeg skal fejre med min lille familie, for ting der er værd at fejre, skal fejres. Både de små og de store <3
I dag er der mange ting at fejre; nyt job, fast løn, sidste skoledag, starten på en skøn weekend og sommerferie, med massevis af dejlige oplevelser i vente 🙂

10 kommentarer

 • Hanne

  Kæmpe stort tillykke. Hvor lyder det bare skønt. Med de job annoncer der har været på det sidste har jeg også en lille ide om hvad det kunne være.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Stort tillykke med jobbet Pernille! Hvor er det dejligt for dig – og jer som familie. Lyder til, at det er et sted der er værd at spendere sine timer på 🙂 God sommer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Tusind tak Christina. Ja, jeg er ret sikker på det bliver vildt godt. Glæder mig til at komme i gang 🙂
   God sommer til dig også

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annitta

  Stort tillykke med det nye job

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vita

  Det lyder som intet mindre end fantastisk – har et lille gæt på hvad det er du skal og I så fald lyder det som perfekt for dig. Du fortjener det. Alt det bedste og masser af held og lykke i det nye.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Tusind tak Vita. Jeg er lidt nysgerrig på, hvad du tror jeg skal og hvor du mon har gættet fra? 🙂 🙂 Ihvertfald tak for dine søde ord og god sommer til dig og dine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Stort tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kat

  Hej Må jeg spørge hvad det er du laver? Jeg mangler inspiration til en ny uddannelse, da jeg er gået helt død i det fag jeg er i nu. Men der er så mange muligheder, så det er godt at høre fra andre

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et par hurtige udsalgstips