Lykkebidder

Et par hurtige udsalgstips

Indeholder affiliatelinks

047

Jeg hygger mig i køkkenet med forberedelser til Sankt Hans og besøg af skønne mennesker til middag, mens jeg kigger ud på regnen, der ivrigt forsøger at overtale bålfesterne rundt omkring til at pakke sammen

Jeg ville bare lige kigge forbi bloggen og tippe om et par udsalg, der netop er startet

Boozt har allerede godt gang i udsalget, men i dag har de ekstra tilbud, op til -50%, på masser af lækre mærker som f.eks. Ganni, Samsøe & Samsøe, Gestuz, By Malene Birger, Angulus og mange, mange flere
Men det er altså kun i dag, at de er nedsat så meget! (Der er ret meget med -50% – så er du advaret 😉 )

Udsalget hos Zara startede i går aftes. Der er også mange fine fristelser 🙂

Bare lige et par tips herfra, nu vil jeg fortsætte mine forberedelser i køkkenet og ønske jer alle en rigtig skøn Sankt Hans aften

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lykkebidder