Opskrift på jordbærtzatziki

HJÆLP! Vi skal på camping…

017

I er altid så søde til at hjælpe, så jeg håber I sidder klar med en masse svar endnu en gang 😀

Vi skal, blandt andet, bruge sommerferien på at lege campister. For mig er det første gang, så jeg har ingen som helst erfaring at trække på. Heldigvis ved A en ting eller to om de praktiske ting, der er vigtige at have styr på mht. campingvogn osv. 🙂
Men derudover, så starter vi rimelig meget fra ‘scratch’. Og det kunne da være rart at undgå bare et par af de begynderfejl, man måske nemt kunne ramme ind i? Ja, hvad ved jeg, jeg aner jo faktisk ikke hvad jeg snakker om. Om der overhoved er fejl at begå osv. 🙂

Men mon ikke der er mange af jer derude der er ivrige campister? Måske I har et par tricks i ærmet, der kan komme en novice som mig til gode?
Hvad skal vi gøre og forberede inden, udover at krydse fingre for gode vejr selvfølgelig? 😉
Er der noget der er essentielt at huske at have med, at gøre eller ikke gøre?

Derudover vil jeg høre jer, om I kan anbefale et godt sted at campere på Fyn? Gerne på Sydfyn? Vi drømmer nemlig lidt om at kickstarte vores camping karriere på Fyn og vil rigtig gerne finde et skønt, børnevenligt sted…

Glæder mig til (og håber) at høre fra nogen af jer 🙂

Rigtig skøn dag

14 kommentarer

 • Nanna

  Ha, ha, ha – havde jeg blogget, havde skrevet nøjagtigt det der indlæg… Vi skal også på camping for aller første gang (Låner mine svigerforældres vogn) så jeg/vi er begge helt grønne ud i det der camping liv – og jeg må ærligt indrømme, at jeg har liiidt svært ved at slippe tanken om vores traditionelle sommerhus ferie. Men min farfar har solgt “vores” elskede lille sommerhus. Heldigvis til andre i familien, men de skulle selvfølgelig selv bruge det i år, så NU var det jo ligesom oplagt at prøve campinglivet af 🙂

  Vi har booket plads på Vejlby Fed Camping på Fyn. Vi kender området lidt fordi vi ind imellem kører derover på strandtur, men som feriedestination har vi aldrig prøvet det.

  Rigtig god ferie. Det må du jo endelig komme med en update på efter ferien 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har camperet i Camplet (et fold-ud telt på en trailer agtig ting) hele min barndom og vi elskede det allesammen. Det jeg som barn synes var det aller hyggeligste var, at sidde i teltet om aftenen og spille kort eller yatzy, mens man guffede aften frugt/slik/Chips 🙂 Tænker dine to store drenge har en alder, hvor de sagtens kan spille yatzy eller kortspillet fisk 😀 Det med at spille, var ikke noget vi sådan rigtig gjorde til hverdag der hjemme, og det var nok derfor jeg synes det var så hyggeligt!
  Så, husk spil og kuglepind OG masse af levende lys, så I kan se 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annitta

  Når du siger Sydfyn, så er der kun et sted og det er Thurø ved Svendborg. Nu kender jeg ikke campingpladsen da vi er kommet der i mine svigerforældres sommerhus, men området er fantastisk, der er en dejlig børnevenlig strand, minigolfbane med hjemmelavede baner, lækkert ishus med gode is, legeplads og andre aktiviteter ved stranden. Mulighed for gode gåture langs stranden. Skal man på udflugt så er der både Egeskov slot og Odense zoo. Bliver spændende at høre hvor i ender. God ferie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Vi skal selv på Camp Hverringe ved Kerteminde og var der også sidste år. Skøn plads og super hyggelig by😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Hvis I endnu ikke har oplevet Helnæs Fyr, så gør jer selv den tjeneste, at køre der forbi 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Bøjden strand camping, Bøsøre camping – begge rigtig hyggelige steder og meget børnevenlige 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Tusind tak for forslag Annika. Dem vil vi kigge nærmere på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Jeg plejer at sige at vores elkedel, som står på en “kommode” (hvor krus og hurtigkaffe er placeret) i forteltet, redder enhver morgen – fylder vand i om aftenen, så kan der drikkes kaffe/the, selvom ikke alle er vågne 😉
  og glaskartofler, i en foliebakke med olie/fly. marg og en gang krydderier, og så på grillen… spises med største vellyst når vi er afsted (og ellers ikke 😀 ) evt en miniovn, hvis man er til bake off brød om morgenen mm
  Go tur ud i sommerlandet 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Haha, jeg tror nu ikke der er fare for, at dem i vores campingvogn, der drikker kaffe, er vågne før de andre 🙂 😀 Men jeg må huske tippet til når drengene engang bliver teenagedovne – hvis vi stadig camperer til den tid 😀
   Tusind tak for dine tips Alice. Og god sommer til dig også

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine F

  Det er godt nok ikke helt Fyn, men Emmerbølle camping på Langeland er et dejligt sted 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Åh ja, Langeland er også et sted vi må se nærmere på. Tak for tip, Josefine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Velkommen i campingklubben 😉 Selv var jeg lidt skeptisk da min mand købte en campingvogn en weekend jeg ikke var hjemme… mente ikke lige det der camping for alvor var mig! Men jeg må sige jeg er omvendt – det er drøn hyggeligt og drengene elsker det! Vi har lige være på Skovlunde camping i weekenden og skal det igen her i sommerferien. Der er legepladser, udendørs svømmepøl mm. og gode baderum til os med børn. Det ligger ved Middelfart ( Båring Vig ) lige på den anden side af broen. God camping ferie til jer. Glæder mig til at høre hvad i syntes om det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Har I købt en camping vogn ? Glæder mig til at høre om tips og tricks, synes det virker som en god feriemåde med børn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Nej, ikke endnu ihvertfald. Vi har lånt den 🙂
   Jeg håber det bliver en rigtig god ferie og at det lever op til de forventninger jeg har, selvom jeg er en anelse skeptisk 🙂 Jeg håber især at det bliver en rigtig god ferie for drengene, for så er det også en god ferie for mig/os 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på jordbærtzatziki