Nu som forsidestof… Med Rasmus Seebach
… næsten ihvertfald 🙂
Måske I kan huske, jeg nævnte for en måneds tid siden, at jeg skulle have besøg af en journalist og fotograf?
Nu er artiklen (endelig) klar, frisk fra tryk og også tilgængelig online lige her (s. 36 og frem)
Det føles ret vildt og lidt skørt at se sig selv på tryk! Og egentlig også lidt skræmmende, at det kommer så bredt omkring lokalt. Jeg er spændt på reaktionerne, hvis der altså overhoved kommer nogen…
Ihvertfald vil jeg opfordre til at sige ‘hej’, hvis du ser (og genkender) mig en dag 😉
Lige i denne tid, kan bloggen fejre 5 års fødselsdag, og det er egentlig ret skægt at tænke tilbage. Der er sket meget på de 5 år. Både personligt og fagligt.
Hvis jeg skal være helt ærlig, så er jeg, udover at være lidt genert ved tanken, faktisk også ret stolt af at se min lille blog på tryk, selvom det er lidt Jantelovsmodstridende 😉
Jeg ville bare ønske at min far kunne have set det også… Næste gang kunne det være sjovt, hvis bloggen kom på tryk i form af en bog 😉
Tak til alle jer der har fulgt med i lang tid – og velkommen til alle jer, der er nye her
Jeg er glad og taknemmelig for jeres opbakning, likes, hep, kommentarer, besøg og ‘tags’ når I bruger mine opskrifter eller bliver inspireret på anden vis. Bliv endelig ved med det. Uden jer var der ingen blog!
Og hvis I har specifikke ønsker eller lignende, så hold jer ikke tilbage. Bare skriv en kommentar 🙂
Tak igen! Og rigtig god dag derude
P.S. Husk, at du udover at følge med her, også kan få en bid af mormedmere både på Instagram @mormedmegetmere og på Facebook
P.P.S. Opskriften, som også er i artiklen, er denne; verdens bedste jordbærkage
Rigtig fin artikel. Og hvor er du dog smuk, Pernille (nu er det jo ikke så ofte du viser dig selv frem på bloggen)
Selvfølgelig skal du da udgive bøger. Den første, og super oplagte, ide må i min optik være en bog med forslag til “tema-mad” og pynt ala det, du altid laver, når dine drenge har fødselsdag.