Skål

Fra mig til mig

007 012 013022028

reklame-affiliatelinks

Jeg har et eller andet med lyserødt – sådan har det vist altid været.
Især nu, hvor jeg er omgivet af mine 4 mænner hver dag, har jeg lyst til at lade det folde sig ud, som modvægt til al mandehørmen 🙂 Og drengene synes (heldigvis) det er super fint, når jeg har kjole på eller går med glimmer eller lyserøde sko. De kommenterer det sjovt nok altid 🙂

Jeg har foræret mig selv et par nye, lyserøde (grise)basser, som skal luftes for første gang i dag.
Godt nok er de temmelig tøsede og ret sarte, men de er (overraskende) vanvittigt gode at gå i! Og vejer ingenting.
Godt nok vil jeg gerne pleje mit feminine gen, men med 3 drenge der skal løbes efter, sparkes bold med og danses for, så er det nu meget rart, at fodtøjet er en hjælp og ikke en forhindring. Så ja, du ser mig oftest i flade sko eller støvler… 😉

Mine nye yndlings, der bringer forårshumør med sig, er fra Adidas og jeg har købt dem lige her

Et lille tip: hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du 100 kr i rabat 😉

Og de kan også fås i andre farver, hvis det ikke lige er det lyserøde, der frister 🙂

 

Rigtig god dag derude

2 kommentarer

 • Trine

  De er så fine! Jeg håber, de kan sprede godt humør hos dig midt i en svær tid. Hvordan er de i størrelsen? Mvh. Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Tusind tak Trine. Det var også mit håb 😉
   Jeg bruger str. 40-41 (I know, kæmpe plader) og jeg har dem i str. 40 2/3 så jeg synes egentlig de er rimelig almindelige i størrelsen
   Rigtig god dag til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skål