Vuggestuestart - (svære) tanker og en liste med nødvendigheder

Vil du være tryghedstester? Vind en Falck alarm i et år, værdi 6759 kr

Falck Alarm – Google Chrome 30-04-2016 111109.bmp

 

sponsoreret-indlaeg-reklame

Måske husker I mit indlæg om Falck alarm fra januar, hvor jeg fortalte om vores egen erfaring med og overvejelser i forhold til at vælge at have en alarm installeret?

Kort fortalt, så har vi valgt at have en alarm, fordi det føles (mere) trygt. Jeg siger rimelig ofte for tiden, at jeg godt gad det var som i gamle dage, hvor de fleste kunne kende forskel på dit og mit. Hvor man kunne lade sin cykel stå ulåst og hvor man ikke behøvede at låse hoveddøren, når man var hjemme.

Da jeg var teenager og mine forældre, bror og jeg lige var flyttet til en ny by, var der indbrud i vores hus, mens vi var oppe i byen og nyde sommersolen en times tid. Bil og cykler holdt endda i carporten. Og vores hund var hjemme… Gerningsmanden havde smadret en rude i bryggersdøren, så der var bloddryp alle vegne han havde været. På mit værelse var min kommode blevet gennemrodet. Der gik lang tid før jeg sov godt om natten igen. Jeg blev ved med at se for mig, at der stod en mand ved kommoden. Det var VIRKELIG grænseoverskridende at der havde været én inde at gennemgå vores hus. Mange af jer ved nok desværre hvad jeg mener?
Det var virkelig et chok at komme hjem til et gennemrodet hus. Dér ville det have været rart, at alarmen havde advaret os på forhånd…

Jeg bilder ikke mig selv ind, at alarmen er til for at fange tyve. Men jeg er ret overbevist om, at den har en præventiv effekt. Hvis en tyv ser ‘Falck alarm’ skiltet på døren eller vinduet, er vi ret sikre på, at de liiige overvejer det en ekstra gang, og måske ser om naboen også har sådan ét, inden de bryder ind… Man har vel lov at håbe…

 

Lige nu søger Falck alarm 10 familier, der skal være tryghedstestere og have en alarm installeret i et år, på Falcks regning forstås.
Det er da en oplagt måde at få undersøgt, om en alarm er noget for én?
Jeg kan ihvertfald kun opfordre til at tilmelde sig og krydse fingre for at blive en af de heldige. Vi kan slet ikke undvære vores alarm nu vi har vænnet os til den, men jeg gad da godt undvære regningen 😉

Hvis du vil ansøge om at blive tryghedstester og vinde en alarm i et år, til en værdi af 6759 kr, så skal du

klikke her og ansøge

Der bliver i alt udtrukket 10 vindere

 

Pøj pøj og rigtig god dag til jer alle!

1 kommentar

  • Vi har desværre også haft indbrud i vores hus – og endda i mens at vi var hjemme. Natten efter min 30 års fødselsdag, havde vi “besøg” imens vi alle fem var hjemme og lå og sov. Vi sov kun i tidsrummet mellem halv fire og seks, ikke meget var gennemrodet. De havde taget alle mine gaver fra min fødselsdag, alle store værdifulde ting og så alle de kontanter jeg netop havde fået, og gemt et særligt sted. Politiet sagde at de havde stået og set ind igennem vinduerne, og havde set hvor jeg netop havde gemt pengene.
    Jeg er stadig meget taknemmelig for at ingen af os vågnede og at vi bare sov fra det hele. Men det har bestemt gjort noget ved vores tryghedsfølelse, og min snart 12 årige datter kan endnu ikke være alene oppe på hendes værelse, og slet ikke sove der. Til trods for at det snart er 3¨år siden at det skete 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vuggestuestart - (svære) tanker og en liste med nødvendigheder