Optimisme, realisme, pessimisme

DIY – broderet kalender med dyr til kalenderpakkerne

022 029 032008009010011012013014

Det er nok de færreste der har lyst til at tænke på julehygge i slutningen af april, men med det vejr der raserer lige nu, er tanken måske ikke helt så fjern, som den kunne være…

En del har spurgt til den broderede kalender jeg lavede til S sidste år og skrev et indlæg om her
Da den kræver en del timers arbejde og forberedelse, kommer der lidt mere omkring den nu. Måske vi kan slette det julede fra ligningen for en stund? Jeg synes egentlig ikke den skriger JUL, så det er heller ikke så ‘slemt’ at sidde med om aftenen med frygt for at blive juletræt inden det overhoved er startet 🙂

Jeg har blandt andet søgt inspiration på Pinterest til de forskellige figurer, lavet om og fundet på og så endte den altså sådan her… S er dyrenes (og bamsernes) ven, så ‘temaet’ gav lidt sig selv. Nogle af figurerne har fået en lille nissehue på og så kom der lige et par stjerneskud til også.

Jeg har broderet på et kraftigt stykke broderistof fra Stof&Stil, syet en tyk rundpind ind foroven og forneden har jeg syet bånd med små plastikringe fast, som gaverne kan sættes fast i.
Jeg har monteret den med ensfarvet bomuld på bagsiden.

Jeg har forsøgt at tage nærbilleder af figurerne, hvis I vil lave nogen lignende.

Ws kalender kan du se lige her. Jeg må snart i gang med én til L, jeg skal baaaare lige have tiden til det og være helt sikker på hvordan den skal se ud 🙂

Jeg er ret glad for tanken om, at de her kalendere kan følge dem gennem livet og hvis de engang skulle have lyst til at lade dem gå i arv, ville det gøre mig helt ellevild 🙂 Selvom de har taget lang tid at lave, så har jeg nydt processen og især drengenes begejstring hvert år, gør mig varm om hjertet <3 De synes det er specielt at have helt deres egen, og det var intentionen 🙂

 

Sig endelig til hvis du har spørgsmål eller andet

Rigtig god aften

7 kommentarer

 • Kreanørd

  Hvordan får du plads til alle de fine dyr. er det meget fint stof 6,3 el 7,2?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Kalenderen er meget lang 🙂 Men jeg ved desværre ikke hvad stoffet hedder i tal…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Er det aida du broderer på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  Jul eller ej…;-) Den er super super flot og en kanonidé. Sikke et stort arbejde – jeg er sikker på den vil gå i arv langt frem. Så fin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så skøn en kalender! Tak for inspiration. Hvad måler kalenderen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg er helt viiiild med den. Sikke en skønhed som vil bringe glæde mange år frem. Dejligt med indlæg om netop denne. Du skriver tykt broderistof, er det aida, hør eller hvad er det?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Optimisme, realisme, pessimisme