Mine Netflix favoritter (til påskeferien) - hvad er dine?

Peplum <3

096collage-peplum-spr16

annonce-affiliatelinks-lille

Da jeg viste mit fødselsdagsfest-outfit frem på IG (@mormedmegetmere) forleden, fik det utrolig mange (søde) kommentarer med på vejen.
Jeg har i mange år været fan af peplum, altså betegnelsen for den flæsekant forneden på en bluse eller jakke eller i taljen på en kjole. Jeg synes det er så fint, flatterende og feminint! Desværre er det ikke altid let at opstøve styles med peplum, selvom jeg symes det holder, uanset om moden dikterer det eller ej… 😉

Jeg købte blondekjolen sidste år, her hos Bon’A Parte. Så vidt jeg kan se, er den ikke længere at finde derinde, men jeg har forsøgt at finde andre fine styles med peplum, som måske kan være til inspiration…

Jeg har allerede ladet mig friste og klikket et par stykker hjem. Jeg synes ligesom, jeg fortjente et lille påskeæg, efter tre uger i snotland…! 🙂

Rigtig dejlig skærtorsdag til jer alle

 

Peplum kjole i blonde – findes også i hvid // Blondebluse med peplumkant – findes i flere farver // Sort langærmet bluse // Samsøe Samsøe langærmet bluse med print // Kortærmet bluse med blonde (endda med 50% rabat) // Hvid kjole med kirsebærblomster // Hvid skjorte med blonde og peplum // Prikket peplum top // Sort t-shirt med peplum til kun 129.95 //

Jeg har netop opdaget, at Bestseller giver -20% på alle forårsvarer, hvis man betaler med PayPal. Tilbuddet gælder t.o.m. 1. april 2016 og er da virkelig værd at benytte sig af, hva? 1/5 af ordren i rabat er da noget der kan mærkes… Du kan læse mere om det her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine Netflix favoritter (til påskeferien) - hvad er dine?