Nyt spisebord med plads til kærlighed; gæster og mad i massevis

Prinsessepimp, påskelam, patchwork & hjertegalop

010 019 006 010 029 113 011 025 003 042 093 010 026114 102 001 087 112

I dag render jeg rundt i køkkenet og forsøger at forberede så meget som muligt til weekendens festligheder. Den skal have prinsesse-lyserødt-glimmer-drys for alle pengene. Sådan må det være, når jeg er eneste høne i flokken 🙂
Og nu hvor påsken også nærmer sig, så får den også lige et skud æg med mere.

Overtalte dog mig selv til en kaffepause, midt i travlheden, hvor jeg lige kunne nyde en god omgang lykkeglimt og også dele dem med jer.

I søndags var jeg til gymnastikopvisning med W i tre timer, bare ham og mig. Det var virkelig skønt at kunne fokusere på ham, uden forstyrrende elementer (læs: baby der gerne vil bruge mig som klatretræ og kæmpe om min opmærksomhed 😉 )
Bagefter spiste vi træstammer med de andre, i solstråler i stuen, og jeg fik tiltusket mig lidt patchworktid til et nyt eksperiment, som jeg allerede er ret hooked på.

I tirsdags havde W 4 klassekammerater med hjemme på legegruppebesøg. Der blev spist påskelam aka chokolade/banancupcakes og rødbedeboller, til den store guldmedalje. Det tog kegler at have skumfidusfår og andet mundgodt klar til dem, skal jeg hilse at sige.
Hørt ved bordet: ‘Hun er ikke engang bager’ ‘Men det kunne man altså godt tro’..
Haha, de er dejligt skønne (og lette) at imponere, sådan nogle størrelser 😉

I aften skal A og jeg ind at se (og høre) Mads & Monopolet. Billetterne fik vi i julegave af min bror. Jeg har indtil videre kun været væk fra L et par gange om aftenen, så det stikker lidt i hjertet ved tanken, men jeg glæder mig nu også til at sidde et par timer, uforstyrret, med As hånd i min <3

Rigtig dejlig dag til jer alle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt spisebord med plads til kærlighed; gæster og mad i massevis