Opskrift på issandwich a la Maxibon

Lykkeglimt

21 01 02 03 04 1-1 1-2 1-3 1-4 1-5 1-6 1-7 1-8 1-9 1-10 1-11 1-1205 06 1 1 2

Midt i dette vakuum, det er at vente på det videre kræftforløb for min far, har vi trods alt nydt weekenden alt det vi kunne.

Vi har taget os tid, lavet ingenting, daset, leget, spist, smovset varm kakao og popcorn til en omgang forsinket x-faktor (jeg synes stadig det er lidt vildt at have så store børn nu, at de også vil se sådan noget 🙂 ), købt fisk på torvet, fået røde næser i kulden, nydt solens stråler, leget med balloner og vand og så har jeg ladet mig friste til nye libertyindkøb, til nye patchworkprojekter, fra min yndlings-liberty-shop på Etsy (aff.link)

I går havde A vagt, men drengene og jeg hyggede med second breakfast, gåtur i frostvejr, dessertrester fra i fredags og røverhistorier. Om aftenen tog vi om til mine forældre og lavede aftensmad til dem og os. Stegt flæsk med persillesovs, som en del af vores fed-morfar-op-mission.

I morges vågnede vi til sne, det har der ellers ikke været meget af her hos os, så drengene var lykkelige og helt klar til en ny dag, klædt i hvidt

Håber I alle har haft en dejlig weekend og har fået ladet batterierne op til en ny uge?
HLav en dejlig dag! 🙂

3 kommentarer

 • Bettina Beirholm

  Du tager simpelthen de fineste billeder, jeger vild med dit univers, og elsker at følge dig på bloggen og Instagram. God bedring til din far.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt at I alligevel kan prøve at nyde livet lidt .. Det ser dejligt ud, og de der is-sandwich bliver jeg altså nødt til at kigge nærmere på :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Tak skal du have! Ja, livet lærer én at værdsætte det…
   Issandwich’ene får ihvertfald de bedste anbefalinger med herfra 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på issandwich a la Maxibon