8 måneder - babystatus

Vind en Falck alarm til en værdi af 6270 kr

falck

sponsoreret-indlaeg-reklame

 

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Falck Alarm

For de fleste af os er vores hjem vores base. Dér hvor vi slapper af, er os selv, opbevarer de ting der betyder noget for os; vores ‘oplader’. Har du det ikke også sådan?

I mange sladderbladsartikler spørger de ofte, hvad man ville redde ud, hvis huset brændte.
Men det behøver ikke ‘kun’ være en brand, der stjæler ens vigtige ejendele. Det samme kan jo ske ved indbrud…

Bare tanken, at nogen skal bryde ind og stjæle vores minder; familiebilleder, computer, harddisk, ting fra drengenes første dage-måneder-år, særlige (arve) smykker m.m., giver mig kuldegysninger.

Da vi købte hus for godt 3 år siden, fik vi derfor samtidig installeret alarm. For tryghedens skyld. Og jeg glæder mig over den hver eneste dag!
Når vi er ovenpå, kan vi sætte alarmen til nedenunder via en fjernbetjening, så vi ikke pludselig bliver overrasket af ubudne gæster.

Jeg synes det er super rart at kunne køre hjemad, velvidende at der ikke har været ubudne gæster når jeg kommer frem. At jeg ikke kommer hjem til en dør der er brudt op, et vindue der er smadret og et hjem der endevendt.
For så ville jeg have hørt fra alarmselskabet.
Og det er trygt at vide, at hvis vi er væk og uheldet er ude, så kommer der nogen og lukker huset af for os.

Faktum er, at du har op til 70% mindre risiko for indbrud i hjemmet, med et alarmskilt på døren.

Lige nu kan du vinde et års abonnement på Falck Alarm, inklusiv installation, 2 rumsensorer, dørkontakt og fotosensor, til en værdi af 6.270 kr

Det er simpelt; for at være med i konkurrencen skal du blot tilmelde dig Falcks nyhedsmail

Klik her og tilmeld dig Falcks nyhedsmail – så er du automatisk med i konkurrencen

Du kan selvfølgelig afmelde dig igen til hver en tid

 

Har du en alarm installeret eller tænker du aldrig over risikoen for indbrud?

6 kommentarer

  • Louise christensen

    Åhh jeg tænker ofte over det faktisk. Og forniklet længe side snakkede vi om det. Men jeg tror nu hvis jeg vinder at den vil ryge videre som en gave til min storebror. Han mangler den ekstra meget og ham vil jeg i den grad gerne glæde

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Jeg tror måske jeg er typen, der ville blive endnu mere bekymret af at have en alarm… Bare det du siger med at I sidder ovenpå og slår alarmen til nedenunder… På en eller anden måde bliver man vel hele tiden mindet om om muligheden for indbrud?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • MorMedMere

      Jeg synes nu ikke det er fordi jeg går rundt og tænker over og frygter indbrud hele tiden. Jeg synes mere jeg er realistisk i forhold til at der er en vis risiko for indbrud ‘nu til dags’ og derudfra forsøger jeg at tage nogle forholdsregler, f.eks. få det til at se ud som om vi er hjemme når vi ikke er (altså på ferie osv). Alt det som politi og vagtselskaber anbefaler.
      For det er jo desværre et faktum, at der er mange der ikke kan kende forskel på ‘dit og mit’. Og så kan jeg godt lide at vide, at der sidder alarmskilte på mine vinduer, der måske ihvertfald får tyven til at overveje en ekstra gang, inden han kommer ind her…
      Det er ikke sådan at vi slår alarmen til hver gang vi går ovenpå, det kan ske jeg gør det når A har nattevagt og jeg sover alene med drengene. Jeg vil gerne ‘advares’ inden der pludselig står tyve ved siden af min seng og i et stort hus kan det være svært at høre, hvis der lusker nogen rundt (udenfor eller indenfor) om natten, mens man sover… Men jeg går bestemt ikke rundt og er utryg!
      Men ja, alarm eller ej, det er måske nok en smagssag… Jeg er ihvertfald glad for vores 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Har straks deltaget i konkurrencen… Har aldrig tænkt over indbrud – kommer fra et hjem med ofte ulåst dør og godt naboskab. MEN så flyttede vi – købte vores første hjem, ‘pænt’ kvarter, vores helt egen base. Nu er jeg sgu bange for sen slags… Tanken om, hvordan man kan kravle på en af altanerne… Smadre de gamle forstadsvinduer… Får helt kryb ved tanken!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • MorMedMere

      Åh ja, jeg kender de tanker. Man er nødt til at forsøge at sende dem væk når de dukker op, selvom det kan være svært. Og der er jo (heldigvis) forholdsregler der kan tages i brug, for at få lidt mere tryghed ind under huden!
      Pøj pøj med konkurrencen
      Rigtig god dag til dig

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 måneder - babystatus