Nytår 2015

Nytårsglimt 2015 / 2016
Det meste af nytårsmenuen var forberedt på forhånd, så det blev alligevel til 3 retters menu & kransekage, midt i kaos.
Forretten var nytårstorskeruller med rejer, grønt og dilddressing.
Til hovedret, nem pommes Anna med bagte rodfrugter, balsamico-rødvinssauce og smørblød oksemørbrad.
Til dessert, to slags små kagehapsere. En chokoladebund med passionsfrugtmousse, hasselnødder og ananaskirsebær og en marcipanbund med chokoladeskum, hindbær og chokoladeårstal.
Til midnat fik vi, traditionen tro, kransekage. I år havde jeg lavet halv portion, da vi ikke var så mange. Den blev ikke så høj, men pyntede fint med hjemmelavede flag med billeder fra året der gik.
Servietterne var foldet som smokingskjorter og på glassene lå små crackers med en lille personlig nytårsquiz gemt indeni. Det kunne godt blive en ny nytårstradition. (Se mere her)
Da jeg fortalte W, at morfar ikke kunne være med til at fejre nytår med os, sagde han prompte; ‘Kan vi så ikke holde nytårsaften igen en anden aften?’ – så det gør vi <3
Ingen kommentarer endnu