Hindbærsnitter - The Christmas Edition

Test af Libero bleer

1test2testIndlægget er sponsoreret af og udgivet i samarbejde med Libero

Med en aktiv babybasse i huset har vi en del bleer mellem hænderne hver eneste dag.
Og med 3 drenge, har vi i det hele taget skiftet ret så mange bleer i løbet af de sidste 7-8 år (tør slet ikke tænke på hvor mange!)

For mig er det ikke mærket der har betydning, overhoved ikke, men derimod pasform og miljøbevidsthed.
De små pus har jo ble på stort set samtlige minutter af et døgn og de første 2-3-4 år af deres liv, så det er vigtigt at det er en ble der sidder som den skal, kan suge og holder det inde der nu skal blive inde i bleen og som også er ‘sund’ for huden. Jeg kunne f.eks. aldrig finde på at købe en ble med lotion, det er i mine øjne fuldstændig unødvendigt!

Jeg er ikke klar over, om det er en ‘generel’ tendens, eller om det bare er mine drenge der har gjort det, men de har alle 3 været ret gode til at ‘fyre den af’, så remouladen er blevet skudt op ad ryggen på dem – ja undskyld hvis jeg tegner et lidt for malende billede i dit hoved nu 🙂
Jeg har længe været på jagt efter en ble der kunne holde det nede, altså en ble der sad godt til på ryggen.

Da Libero spurgte om vi ville teste deres helt nye ble, Libero Touch, der bliver lanceret som ‘skræddersyet’ til baby, håbede jeg, at det måske kunne være den, der skulle være min redning. Og det var det!
Derudover sidder den virkelig godt, sådan generelt. L har altid været en sprællebaby og især nu, hvor han tager de første spæde kravletag, og bleen bliver der hvor den skal.
Den suger som den skal og har endda indbygget farveindikator, der viser hvornår den er ved at være fyldt til bristepunktet og trænger til en udskiftning. Måske en anelse unødvendigt hvis jeg skal sætte min finger på noget, men well well, den er der 🙂

Udover at være en god ble, der sidder godt på kroppen og er blød og lækker at have i hænderne (og på huden), så er den også astma/allergimærket, hvilket er et af mine vigtigste kriterier, når jeg køber bleer.

Forleden sagde A, sådan helt uopfordret; ‘Den er da helt vildt god den her ble’.
Så kan en ble nok nærmest ikke få bedre anbefaling, hvis A ligefrem lægger mærke til at bleen er god – det siger ikke så lidt 🙂

Hvis du vil læse mere om Liberos nye, skræddersyede ble, kan du klikke lige her
Hvis du klikker her, kan du se en sjov sammenligning Libero har lavet, hvor du kan se forskellen på, hvordan det var at være barn, da du var lille sammenlignet med nu

Og sig endelig til hvis du har spørgsmål til testen

Rigtig god dag

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hindbærsnitter - The Christmas Edition