Honningkager #2 - opskrift og fifs

Tip: 20% rabat på tusindvis af nyheder – kun i dag!

collage-20

Apropos julekjoleshopping, så så jeg lige at der er -20% på alle nyheder til både kvinder, mænd og børn lige her – men kun i dag

Jeg har samlet mine garderobe-musthave-favoritter på collagen ovenfor.
Nu er det så nok desværre langt fra det hele der kan (og skal) klikkes hjem på én gang, men jeg har ‘fået lov’ at forkæle mig selv med en julekjole. Nu skal jeg bare bestemme mig for hvilken…. Tror jeg hælder mest til den blå fra Ganni, med smukke blomster. Den er da god både nu og senere, når det bliver lidt varmere 🙂

Jeg har derudover fundet lidt forskelligt, der kan bruges til både hverdag og fest, alt efter hvordan det bliver mixet. Jeg kunne godt være fristet til at kaste mig over en nederdel, en top og en strik også. Det ved jeg ihvertfald, at jeg nok skal få brugt igen og igen.

Der er flere tusinde varer at vælge imellem, så der er noget for enhver smag, hvis du ikke lige er faldet for det samme som mig 🙂

Nu er tippet ihvertfald givet videre… Koden, der giver 20% rabat, er 20funday

Rigtig god 2. søndag i advent til jer alle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Honningkager #2 - opskrift og fifs