Inspiration til (ammevenligt) jule-festtøj

Inspiration og tips til (jule)gaver med personlighed

1p2p3p4p5p6p7p8p9p10p11p12p13p14p15p16p17p18p19p

Det er med årene blevet en fast tradition, at min far og jeg teamer op og sørger for 24 forkælelses-kalenderpakker til min mor.
Han får lov at betale og så laver jeg alt det hårde arbejde med at shoppe, pakke ind og hænge på træet 😉

Selvom det tager sin tid, så synes jeg det er en ret hyggelig tradition og jeg nyder at tage mig tiden til at nusse om pakkerne og gøre dem fine allesammen. Nogle af dem skal jo trods alt hænge til skue i flere uger, så de må gerne pynte lidt imens ik?

Det er egentlig ikke fordi det behøver tage så lang tid at gøre gaverne fine og personlige – lidt papir, gammelt tapet, karton, silkepapir, garn, gavebånd, silkebånd, lim, tape og en saks kan gøre meget og få det til at se ud af meget mere end det egentlig er.

F.eks. kan du klippe et juletræ i karton, skære et par streger, trække et silkebånd igennem og binde om pakken. Jeg vil tro det tager 2 minutter…
Eller folde et par stykker silkepapir rundt og rundt, så det bliver til en rose, klippe et blad og binde det om en pakke?

Mit bedste indpakningsfif må dog være at gemme små kasser løbende, for det er bare meget lettere at pakke pænt ind, når det er firkanter i stedet for bløde pakker eller ting med 35 kanter… Jeg gemmer gerne tom emballage osv. og ‘genbruger’ dem når jeg skal pakke ind.

Til inspiration har jeg taget billeder af årets 24 kalenderpakker.
Temaet blev vist lidt guld-pink-rødt med en snert af grøn. Natur, glimmer, striber, guld, snemand, blomster og garn.

Nu glæder jeg mig til at overraske hende med gaverne på søndag, når jeg hænger dem på træ-juletræet og min far får lov at overrække dem 🙂

Sig endelig til hvis der er noget af det I gerne vil have uddybet – måske billederne ikke fortæller nok..

Når jeg er færdig med drengenes pakkekalendere, må jeg i gang med julegaverne. Jeg håber, jeg også kan finde tid til at gøre dem personlige og fine. For det er bare meget sjovere at (aflevere og) modtage en gave, der er lagt lidt kærlighed i ikke?

I dag overtager mine forældre deres nybyggede hus, så de næste dage står på knoklearbejde, slæberi og udpakning – men det bliver godt! Jeg har lidt juleaftensfølelse i maven i dag 🙂

2 kommentarer

  • […] ud, bore huller, hænge op, rette til i deres nye hus. Og så skal jeg også lige have pyntet op med de 24 gaver… Dagen i går stod i flytningens tegn og oveni det så er L blevet ramt af en slem […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det bare nogle lækre pakker du har lavet. Det må være en sand fornøjelse både for din far som giver og for din mor som modtager.

    Kh Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til (ammevenligt) jule-festtøj