Opskrift på sprøde brunkager med speltmel

Inspiration til (ammevenligt) jule-festtøj

collage-fest-jul

Blomstret Ganni skjorte/kjole – her // Ganni blondenederdel – her // Ganni blomstret kimono – her // Bodystocking Ganni – her // Cos silke jumpsuit – her // Esprit slå-om-kjole – her // Esprit bluse med glimmer – her // Leopard ballerinaer – her // Stig P prikket nederdel – her

Med under en måned til juleaften ved jeg af erfaring, at jeg skal til at have styr på juletøjet – for det er jo ikke kun mig selv der skal klædes på længere, der er også lige 3 (4) drenge der skal pyntes lidt op 🙂
Og udover juleaften er der jo også diverse julefrokoster, hvor det er lidt sjovere at komme i andet end det ‘sædvanlige’ hverdagstøj. (Især lige for tiden, hvor mit tøj næppe er helt rent og nyvasket meget mere end 10 minutter 😉 )

Jer der har fulgt med i flere år ved nok, at jeg er en værre julegris. Og jeg synes julen er en perfekt anledning til at forkæle sig selv med en ny (fest)kjole.

Selvom grøden vinder mere og mere ind herhjemme og dermed sender mine nødder på en velfortjent pause indimellem (ja undskyld det direkte ordvalg), så har jeg alligevel valgt at støvsuge nettet for ammevenligt festtøj. For vi er ikke færdige med det endnu (heldigvis!) 🙂

Jeg kan ikke helt bestemme mig for om jeg er mest til en kjole eller mere til løsningen med en nederdel og en fin top i stedet…  Men jeg synes da faktisk der er nogle helt fine valgmuligheder, flere end jeg havde turdet håbe på.

Her hos Esprit er der masser af festkjoler – også til jer der ikke behøver skulle have amme-ligningen til at gå op. Og så må jeg vist bare konstatere at sort er blikfang for mig – men kulør på fødderne siger jeg nu ikke nej til! Og prikker – og blonder – og glimmer – jeg kan ikke få nok!

Nu skal jeg så bare bestemme mig for hvad jeg skal gå efter. Har du en favorit?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på sprøde brunkager med speltmel