Lykkeglimt

Give Away – Vind valgfrit legekøkken fra Barnets Verden

ga-collage

Som jeg skrev om i indlægget her, så er S helt vild med at lege med sit legekøkken. En interesse der har holdt ved i flere år efterhånden. Det har klart været en af de bedste legetøjsinvesteringer vi har gjort!

Det er derfor med største fornøjelse, at jeg i samarbejde med Barnets Verden har fået æren af at udlodde et fint legekøkken, efter eget valg, til et heldigt barn derude.
Men jeg tvivler på jeg har så mange læsere i den aldersgruppe, så jeg håber I har lyst til at deltage på vegne af dem 🙂
Det kunne jo også være du kendte én, der fortjener en ekstra jule- eller bare-fordigave…?

For at være med skal du klikke her og udvælge det legekøkken du drømmer om at vinde og skrive det i en kommentar til indlægget her. Derudover vil jeg meget gerne høre hvem du kunne tænke dig at forkæle med et splinternyt køkken

Jeg trækker den heldige vinder 1. søndag i advent, altså på søndag d. 29. november, efter kl. 16. Den heldige vil få direkte besked og offentliggøres her på bloggen også

Og husk, at du kan shoppe hos Barnets Verden med 12,5% rabat – du finder rabatkoden lige her i dette indlæg

Rigtig god dag

P.S. Jeg vil egentlig helst forkæle mine faste læsere af bloggen, så jeg vil blive utrolig glad hvis du vil følge med via Bloglovin? ? du skal blot klikke her og trykke follow, så er du sikker på ikke at gå glip af updates på bloggen
Og også meget gerne følge med og dele på Facebook og/eller Instagram @Mormedmegetmere

79 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lykkeglimt