Simreweekend

Legetøj, der indbyder til sjov i timevis

123456789101-11-21-3

Sponsoreret indlæg

En af de bedste legetøjsinvesteringer vi har gjort til S, er helt klart legekøkken, legemad, forklæder m.m. Dét har han godt nok brugt mange timer på at lege med og han er slet ikke træt af det endnu! Og så kan det altså godt betale sig at give lidt for at få noget af ordentlig kvalitet, så det kan holde til maaaange timers leg!
Han er virkelig god til at bruge sin fantasi og rollelege er lige noget for ham. Og ja, nu ser han jo mig bruge en del tid i køkkenet, så det falder ham ret naturligt at ‘gå i køkkenet’ – både sammen med mig og selv, i sit helt eget!
Og så elsker han at arrangere, tage imod bestilling og invitere på middag!

I gangen, under trappen, har han sit helt eget køkken og ja, en hel købmandsbutik…
I stedet for at blænde døren af ud til køkkenet, har vi ladet en sprække være åben, så han kan lege og samtidig være tæt på os. Så kan vi lave mad samtidig, snakke imens og rode hver for sig 🙂

Selvom jeg synes vi har (mere end) rigeligt legemad m.m. så står der stadig en hel del af sådan noget på hans ønskeseddel. Men nu har det også vist sig at være noget han rent fantisk gider lege med, og ikke bare en døgnflue, så der er købt lidt hjem til kalenderpakkerne. Indimellem skal der jo lidt nyt grej til ik? 🙂
Og forhåbentlig fanger det også L’s interesse til den tid, så han kan lege med og på sigt overtage hjørnet…

Indtil da, er L (og jeg) ret begejstrede for det skønne øko-trælegetøj fra Wooden Story. Det er både pænt at se på og skønt at lege med. Lavet med respekt for naturen og uden kemi, så det kan tåle en tur i munden.
W synes det er ret sjovt at forklare L om former og farver og hvem ved – det kan da være at noget af det allerede sætter sig fast på nethinden omend den første halve års fødselsdag først rundes om et par dage… 😉

Lige her kan I se alle legekøkkener fra Barnets Verden og her er der masser af legemad i træ
Hvad er jeres børns all time favoritlegetøj?

Med 2 (3) drenge har jeg kunnet konstatere, at der er stor forskel på hvad de kan lide at lege med og hvad der fænger dem. Jeg er spændt på hvad L falder for…

I morgen deler jeg en gavekode med jer, der gælder til alt på webshoppen – så kan der shoppes jule- advents- og/eller kalendergaver med rabat!

Rigtig god aften

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simreweekend