Når fantasi bliver til virkelighed..

Simreweekend

2w123w341w1l1

Heldigvis er der langt imellem de weekender hvor A skal arbejde dagvagt begge dage – men de er der indimellem…
Så er der ikke andet at gøre end at skære lidt ned på aftalerne og lade weekenden simre… Men det er nu heller ikke så dårligt, når nu det skal være 🙂

Drengene og jeg har hygget med langsom morgenmad mens L tog en skraber i barnevognen i den friske luft.
W elsker at få boller i weekenden, S vil gerne bare have havregryn og müsli som han plejer – jeg snupper lidt af det hele 🙂

Imens læste jeg de første kapitler af ‘Detektiv Dunkeldirk og julemysteriet’, som vi har fået af Politikens Forlag. Vi bruger den som nedtælling til 1. december, for vi har et par andre kalenderbøger vi plejer at læse i løbet af julemåneden og så er der jo også lige julekalender i fjernsynet der skal presses ind i programmet, så vi tager forskud på glæderne og det er slet ikke så tosset 🙂

Jeg har fået afprøvet at bage æbleskiver uden laktose. De var ret hurtigt væk, så godkendt blev de vist. Jeg tror lige jeg vil forsøge mig med en lille ændring og så er opskriften klar til at blive delt, hvis der skulle være andre derude der heller ikke kan spise laktose men meget gerne vil sætte tænderne i en æbleskive eller 7…

Vi har været på tur i Dyreskoven og klatre i troldetræer, som vi har døbt dem. Lige indtil det begyndte at regne – typisk når man endelig har fået pakket 3 drenge sammen og er kommet af sted. Men vi nåede da at fyre krudt af i en god halv time.

Halvdelen af kødbollefarsen til boller i karry blev til suppekødboller og i går simrede kyllingen et par timer og sørgede for dampende varm aftensmad med rughapsere on the side.
Der var en lille mand der gerne ville have smagt også, men han må nøjes med grød lidt endnu… 😉

L har fået en fin pakke fra Barnets Verden – mere om den meget snart.
Og så har jeg været i gang med at bladre nye bøger igennem. Nogen af dem har jeg fået i gave, men det bliver de nu ikke dårligere af! 😉 Jeg elsker nye bøger – som inspiration, til afslapning (eller træning! Hvad giver I mig – her gik jeg og bildte mig selv ind, at topmave også var en slags topform…) eller til højtlæsning…

Håber I alle har haft en skøn weekend? Rigtig god novemberuge til jer alle

1 kommentar

  • Uh, hvor ser det hyggeligt ud! Lækker simreweekend! Og så fik jeg sådan en lyst til at lave kylling i karry 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når fantasi bliver til virkelighed..