Kan du huske...? Om søde barndomsminder

Løse skud / Lykkeglimt

040111text2033478910111213044text0102

Løse skud af hverdags- og weekendlykke, der gør mig glad 🙂

Weekenden bød blandt meget andet på hyggemorgenmad med bananpandekager (endda helt uden sukker og mel), 1.b klassesjov med monster halloweenkage, fisk i lange baner, kastanjekrearier og tid til leg og broderi

Nu har ugen allerede overhalet mig, jeg har slet ikke nået alt det jeg ville, men sådan må det være, når der også skal være tid til snak, tanker, pludren, hygge og frisk luft 🙂

Tak fordi I kigger forbi her, læser med og giver lyd, det er værdsat selvom jeg indimellem kan være lidt langsom til at svare osv.
Der sker så mange sjove ting ‘bag kulisserne’, både i al almindelighed og med bloggen.
Tak fordi I bakker op og deler jeres oplevelser med mine opskrifter. Og tak til alle jer der har skrevet til mig på det seneste og opfordret mig til at skrive en bog – I har læst mine tanker, det kunne være SÅ sjovt om det engang blev en mulighed, en dream come true <3

Ja altså, bare tak! Og rigtig god aften

3 kommentarer

 • Katja Astrup

  Hej søde Pernille.
  Kommer ikke så tit forbi de sociale medier mere men vær sikker på at jeg altid vil kigge hos dig som den første ;0)
  Sikke stor og lækker Leander er blevet og så fin en julekalender du laver til ham :0)
  En bog lyder fantastisk, syntes nu stadig du skal deltage i Den store bagedyst men det har du vist hørt fra mig i et år eller 2 haha.
  Jeg håber i alle har det godt.
  Mange knus til jer alle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selv tak for nogle fine og stemningsfyldte billeder, der emmer af hygge.
  Ha’ en god dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Pernille.

  Elsker dine indlæg med de her “løse skud” 🙂
  På din blog her får man en helt speciel oplevelse af en grundlæggende glæde ved livet, en stor kærlighed til din familie og til mad – og måske vigtigst af alt, en oprigtighed og autencitet, som jeg ellers synes kan være svær at finde på sociale medier.
  Dit overskud er beundringsværdigt, men virker på ingen måde påtaget. Jeg bukker mig i støvet for dig 😉

  Ha´ en rigtig dejlig dag.

  /Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan du huske...? Om søde barndomsminder