Opskrift på nemme chokolademuffins

Kan du huske…? Om søde barndomsminder

123456701Indlægget er sponsoreret

Åh ja, de kære barndomsminder!
Kender I ikke det der med, at en duft, stemme, smag, bog, tv-serie eller noget helt andet kan sende en fluks tilbage til barndommen og de fantastiske minder?
Sådan har jeg det ihvertfald og jeg ville sådan ønske at jeg kunne sætte ord på, så jeg kunne forklare den boblende glæde af minder jeg straks mærker indeni – men ja, man skulle nok have været der… 😉

Indimellem får jeg helt lyst til at lukke alt andet ude og grave videre ned i mindet så det kan blive vækket endnu stærkere til live, men det lykkes bare aldrig rigtigt. Det er nok sådan det er med minder, men de er gode at have!

De mange gode minder, jeg nærmest dagligt støder ind i, især efter jeg selv er blevet mor, gør, at jeg ofte tænker over, hvad mon mine drenge tager med sig fra barndommen. Og jeg forsøger så godt jeg kan at skabe oplevelser, også de små og de hverdagsagtige, der er værd at tage med i minderygsækken.

På Ramasjang er S og jeg ret optagede af Peter Kanin for tiden, det synes vi er en ret sød serie, og det er netop en af dem, der vækker minder fra min egen barndom.
Når jeg var på ferie hos min farmor legede vi f.eks. altid teselskab ligesom de gør i Peter Kanin og øvede os I at drikke af tekopper, som fine damer, med struttende lillefingre 😉

Mon du også kan huske Peter Kanin fra din egen barndom?
Selvom han er ved at være en gammel kanin kan han stadig noget. Fortælle gode, små, fine historier og formidle det der ‘hygge’.

I torsdags holdt S fri sammen med L og jeg og midt i amning og nattøjs-tvkiggeri poppede der et afsnit af Peter Kanin frem på skærmen. Det inspirerede S til at dække op til skovtur på stuegulvet med min mormors gamle dukkestel (åh ja, de kære barndomsminder) og om eftermiddagen lavede han små ostemadder, miniaturekager m.m. til os og så blev der hygget igennem! Så nu er de barndomsminder ihvertfald givet videre 😉

Der blev serveret te og mundgodt for alle gæsterne på tæppet og fortalt små røverhistorier og grinet. Utroligt hvad sådan nogle bamser kan indbyde til af rolleleg og sjov – i mine ‘voksenøjne’ så sidder de jo bare dér, men for S er de små levende dyr, ja vel nærmest mennesker.
Han er virkelig god til at bruge sin fantasi, det er skønt at være en del af!

Bagefter fik jeg tæv i Peter Kanins version af ‘Sorteper’, der er en spand med klamme orme. Sjovt hvad sådan en spil kort kan sætte i gang. Vi har spillet kort flere gange om dagen de sidste par uger. Så snakker vi lidt om figurerne undervejs og øver os i deres navne. Og ja, så øver vi os også i vores pokerfjæs, for hvordan er det liiiige man skjuler, at man har trukket ‘Sorteper’? 🙂

Hvis du har lyst til at få lidt nostalgi indenfor døren kan I se Peter Kanin på Ramasjang eller købe nogen af de fine bamser, et legehus eller kortspillet her hos Jollyroom

Rigtig god søndag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på nemme chokolademuffins