Rabatkode til -25% på ALT børnetøj hos Ellos

Solskinsglimt

1234010212345567

Små lykkeglimt fra de sidste dage – skønt at sidde og se dem igennem på denne fine søndag med solskin og god tid

A er ved at bygge et fint halvtag i haven, når nu regnen insisterer på at flytte ind mere eller mindre permanent – så L kan sove sine gode lure i barnevognen, i tørvejr til lyden af regn på taget – og vi kan sidde under det og nyde kaffen mens vi kigger ud på dråberne. Glæder mig allerede til at afprøve det en lun sommeraften(nat) også 🙂

Jeg har gang i både det ene og andet patchwork projekt. Et af dem er dog afsluttet nu, mere om det snart. Jeg tror dog jeg er nødt til at lægge det andet lidt på hylden, for jeg har et (stort) projekt i tankerne, der skal være klar til december, som jeg hellere må se at få startet på…

I torsdags var de andre forældre fra Trivselsrådet i W’s klasse på besøg, da vi skulle planlægge en ryste-sammen-dag for klassens elever, søskende og forældre. Det endte med at vare 4 timer, der blev hygget og snakket (og arbejdet en lillebitte smule ;)) mens vi spiste kage og drak kaffe.
Og der var rester til et lille ‘frikvarter’ dagen efter også 😉

Weekendens sol er blevet nydt både ude og inde. Det er vildt så meget det gør ved humøret at solen skinner hva’?
Vores æbler og pærer er endelig klar til leg og det nydes. Både til grød, juice, eftermiddagssnacks, crumble, madpakker og kage.

I går kom A hjem fra nattevagt og for at give ham ro til at sove tog jeg morgenbrødet med om til de gamle sammen med drengene. Det endte med at udvikle sig til morfars frokostbord og pludselig var det eftermiddag.
Jeg elsker når der er tid til bare at lade dagen gå og lade den tage os med derhen hvor den vil… 🙂

Håber også I har nydt weekenden og det fine vejr?

Jeg glæder mig til at tage hul på en ny uge i morgen. Især én ting er jeg lidt spændt på. Forhåbentlig kan jeg fortælle mere i morgen….

Nu skal der laves aftensmad og puttes drenge og så står den på sofadaseri og Broen med A, dejlig afslutning på en skøn weekend. God aften derude

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabatkode til -25% på ALT børnetøj hos Ellos