‚úē
4 måneder

Lykkeglimt

1123423423234

Farverige lykkeglimt fra de sidste dage.
Jeg kæmper stadig en indædt kamp for at komme af med en ihærdig forkølelse, så jeg har forsøgt at skrue ned for aktivitetsniveauet, selvom det er svært. Når man er mor er der ligesom bare ikke tid til at være syg vel?
Engang lå man i sengen når man var syg, det var dengang, før børn… ūüėČ

Jeg har forsøgt at holde frikvarter i sofaen når jeg kunne, for der har været gang i hytten, med legeaftaler og fritidsaktiviteter hver dag. Og forkælelsesmiddage, for sådan skal det være når A har ferie og drengene brug for ny energi.
De går glade og mætte i seng, og så gør jeg også, og det gør vel også noget (godt) for helbredet ikke ūüôā

I dag skal dagen tilbringes på sygehuset med min farmor. Endnu en omgang undersøgelser, som hun får en hjælpende hånd til. Jeg kan godt forstå det kan være uoverskueligt for en ældre dame at tage af sted alene, finde rundt, lytte, forstå, spørge ind osv., så nu tager L og jeg med og laver en tur ud af det.

Og så står der endnu en gang weekend på programmet. Det bliver godt <3

Ønsker jer alle en skøn én af slagsen

2 kommentarer

 • Sk√łnne glimt fra hverdagen. Dine beder ser l√¶kre ud, det kunne jeg godt fors√łge mig med.
  √ėnsker god bedring og god weekend.
  /tina

  Siden  ·  Svar p√• kommentar
 • Christina

  Tak for en sk√łn blog, jeg holder meget af dine sm√• glimt. Jeg er n√łdt til at sp√łrge, hvor k√łber du dine tekstiler? For de er virkelig fine!

  Siden  ·  Svar p√• kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 måneder