Blødt eller billigst?

Små glimt

15245123562-2020305010203

Weekenden er på vej og jeg vil byde den velkommen med en kavalkade af små lykkeglimt

A kom hjem fra nattevagt i morges, nu har han ferie de næste 13 dage. Det skal NYDES!
August bød på mange ekstravagter, så jeg har glædet mig længe til at have ham hjemme lidt mere.

Efter at have slåsset med snot og hoste i små tre uger var det endelig ved at gå i sig selv igen, men nu er min krop vist ved at lade op til 2. omgang. Jeg håber virkelig jeg tager fejl og at en weekend med alle mine drenge omkring mig kan skræmme sygdom væk.

Køkkenhaven leverer dagligt lækkerier til madlavningen, jeg er FAN! Gulerødder, æbler og brombær har ladet vente på sig, men efterårssolen gør sit til at hjælpe det på vej. Det bliver ikke meget bedre, end at kunne hente sin aftensmad ude i haven.

W har virkelig fået smag for at læse og benytter for tiden hvert ledigt sekund til at snuppe et par linjer. Også L får læst historier højt, det er simpelthen så hyggeligt.
Jeg elsker at han elsker at læse, sådan havde jeg det også selv (indtil der kom børn der stjal min læsetid – men det er en anden historie ;))

‘Sukkerfri børnefest’, en ny lækker kogebog fra Ditte Ingemann, landede i vores postkasse og blev aftenens godnatlæsning. Drengene har vist arvet min kærlighed til smukke madbilleder og lækre kogebøger og der blev savlet godt og grundigt. Både baby- og kagesavl 😉 Nu skal vi så bare beslutte os for, hvilken opskrift vi skal afprøve først…

I eftermiddag har vi inviteret vejen til solskinsdrinks og snacks på terrassen. Drengene glæder sig og håber på fodboldkamp på græsplænen. Jeg glæder mig til snak og smil. En fin måde at starte weekenden på hvis du spørger mig 🙂

Rigtig god weekend til jer alle. Mon I har gode planer, der lader batterier op?

2 kommentarer

 • Louise

  Nyder at følge med i de små glimt, skønne billeder med skønne motiver. Drengene er nok det bedste, så maden, kun lige overhalet af det kreative. Får lyst til at spise det hele og være kreativ med det hele 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annitta Julstrøm

  Hvor hyggeligt med en vej komsammen eftermiddag.
  Her er vi ved at gøre klar til barnedåb på søndag. Har lige bagt de sidste kager og imorgen skal min store datter og jeg hygge os med at dække bordet.
  Hav en rigtig dejlig weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blødt eller billigst?