Opskrift på solbærsaft - vitaminer på glas

Barnedåb <3

8191013141516171820212223241234567

I går var en festdag – en herlig dag, med solskin, smil, mindebyggeri og masser af mad

Præcis som vi havde håbet viste vejret sig fra sin bedste side. Det føltes ubeskriveligt fantastisk at gå med mine 4 drenge omkring mig op til kirken, i solskin, til lyden af fuglefløjt.

Hvis ikke du allerede har gættet det, så var det i går at vi fejrede livet, dåben og Leander. Så meget at fejre, så meget at nyde. Tænk hvor heldig jeg er, at være omgivet af så meget kærlighed hver dag, af mit fine firkløvet.

Jeg har brugt de sidste par uger på at forberede festen og maden. Alt hvad der kunne laves på forhånd og fryses ned er blevet lavet i god tid og de sidste par dage har jeg lavet salater, kager osv.
Selvom det var svært at vælge hvad der skulle på bordet, valgte jeg de kager ud som helst skal laves i god tid. Så var valget trods alt lidt lettere 🙂

Leander klarede det hele så fint, sov og pludrede sig igennem 1 1/2 times gudstjeneste, i min armhule 🙂 Drengene fik lov at hælde vandet op i døbefonden og tørre hans hår bagefter, det var bare så fint!

I dag er jeg glad, lykkelig og en anelse (læs: temmelig!) træt 😉
Jeg har meget mere fra barnedåben jeg gerne vil dele, men det må komme i løbet af de næste dage 🙂

At jeg var ved at skære tommelfingeren af med brødkniven i går aftes, da jeg skulle smøre madpakker, og at min krop værker, som om jeg har løbet en maraton, fortæller mig, at dagens planer kun skal indeholde noget med amning, pludren, restespisning, afslapning og gode minder i hjertet.

Rigtig dejlig mandag derude!

13 kommentarer

 • Pernille Bang

  Tusind tak Anne. Jeg har skrevet et indlæg i dag der går lidt mere i dybden med menuen osv 🙂
  https://mormedmere.dk/2015/08/28/personlig-barnedaab-menu-med-mere/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] har fået en hel del spørgsmål i forbindelse med barnedåben i søndags – planlægningen, menuen, dekorationerne osv. og jeg vil forsøge at uddybe i dette indlæg. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Mums hvor ser det dog bare lækkert ud. Hvem der bare var gæst i dit hjem!
  Kærligheden til både din familie – og ikke mindst til mad 😉 – strømmer ud af dine billeder…. Det er en sand fornøjelse at klikke ind på din blog, Pernille.

  Vh Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Bang

   Øj en fin kommentar at få, tusind tak Nanna. Den blev jeg utrolig glad for.
   Dejligt du har lyst til at følge med
   Rigtig god weekend til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] her vanillekiks med speltmel var en del af brød baren til søndagens barnedåb – og dåsen var tom inden jeg fik set mig […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine K

  Sikke et overskud – hvor ser det lækkert ud! Jeg vil prøve at gøre dig kunsten efter. Dog må jeg slække en del på ambitionsniveauet, da jeg har et spædbarn, der ikke vil sove om dagen. Suk. Du skriver at “alt hvad der kunne laves på forhånd og fryses ned er blevet lavet i god tid og de sidste par dage”. Mht. Chokoladedrøm-kagen – vil den (bundene og cremen) fx kunne holde sig i køleskabet 2 dage forinden brug?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Bang

   Tusind tak Stine!
   Åh ja, det er ikke nemt når søvnen udebliver (for en stund)
   Jeg har skrevet et indlæg i dag hvor jeg har uddybet hvad jeg har gjort i forhold til mad med mere.
   Du kan sagtens bage bundene et par dage i forvejen og også lave cremen en dag eller to i forvejen og opbevare i køleskabet. Jeg vil dog anbefale at du venter med at samle kagen til dagen/aftenen før, da der bruges friske bær til den. Så er den allermest lækker 🙂 Men det er (heldigvis) sådan en kage der kun bliver bedre af at trække lidt og derfor perfekt til formålet 🙂
   Rigtig god barnedåb/navnefest til jer

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og kæmpe tillykke med ham! Det set ud til si havde vidunderlig dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vidunderligt. Man fornemmer en vidunderlig dag:-):-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helens

  Stort tillykke med ham ig hans fine navn og hvor ser det bare lækkert ud alt det du har fået bikset sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Tillykke ! Mmmm hvor ser det dejligt ud !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gunnild

  Til lykke med ham! Det ser skønt ud! Hvilke kager havde du bagt?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på solbærsaft - vitaminer på glas