Opskrift på hjemmelavet pizza - med sprød bund

A trip down memory lane – kunsten at fejre et skarpt hjørne

01120203345291011128716

Da jeg var lille synes jeg dem på 30 var gamle og dem på 60 virkelig oldnordiske… 😉
I går fyldte min kære mor 60 år.. Jeg synes overhoved ikke hun er gammel, men når jeg tænker på, at jeg har en mor der er 60 år, føler jeg mig gammel… Virkelig skørt…
Heldigvis har jeg lært med årene, at hverken 30 eller 60 er gammelt og at alder bare er et tal… (kliché, men sandt)

I lørdags havde min mor frokost/kaffe fødselsdagsgæster fra både Sjælland og USA og jeg havde bagt et par kager til dem; Cheesecake med jordbær og vanille og mandelmarengs i lag med flødeskum og friske økobær. Det blev vel modtaget og kunne for en gangs skyld nydes i solen udenfor!

I går stod den så på massiv fejring med manér; vi hjalp min mor godt rundt om det skarpe hjørne. Kørte om til dem med medbragt morgenmad; friskbagte boller, grove kanelsnegle og gaver.
Derefter kom min lillebror også. Vi havde lejet en minibus som vi alle kunne være i og så drog vi ellers på tur down memory lane. En tur dertil hvor vores Jyllandskapitel startede, da vi som familie rykkede vores københavnske rødder op og flyttede vestpå. En tur rundt for at mindes, snakke om ‘gamle dage’, ‘kan du huske dengang’ og for at vise drengene hvor vi engang boede, gik i skole, var unge osv.
Selvom jeg synes det var en virkelig svær omvæltning at flytte til Jylland (for at sige det MILDT), så er jeg evigt taknemmelig for at mine forældre gjorde det, for det gjorde mig stærkere, til den jeg er i dag og sørgede for at jeg rendte ind i A 🙂

Til vores køretur havde jeg bagt flutes og sørget for lidt af hvert dertil. Vi gjorde stop og nød lunch with a view, med nysgerrige får omkring os og en bagende sol, der var bestilt til lejligheden. Det kunne ikke have været meget bedre!

Vel hjemme igen lavede jeg salater til aftenens grillmad og det søde punktum på en fantastisk dag var en chokoladelagkage med massevis af friske økobær, uhm!

I dag er hverdagen for alvor startet op igen, S er afleveret i børnehave, A er på vagt og L og jeg har haft 1. skoledag i 1. b sammen med W.
Mens L snupper en velfortjent lur i barnevognen kigger jeg på billeder fra i går og forsøger at nyde freden, selvom det er virkelig mærkeligt at være alene hjemme..

Håber I alle sammen har haft en god weekend. God mandag derude

8 kommentarer

 • Rutsje

  Årh hvem der bare havde de evner og den fantasi i et køkken 🙂 Den salat med mandler, ser lækker ud, vil du dele hemmeligheden bag ?

  Lyder som en dejlig tur, og sikke en god idé 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Bang

   Tusind tak!
   Ja den er egentlig ret lige til. Jeg brugte 3 forskellige meloner, skar friske figner i skiver, dryppede lidt balsamico over og så salte mandler på toppen. Simpelt men lækkert 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bjørnemor

  Sikke nogle fine billeder. Herhjemme blev der også rundet et skarpt hjørne i weekenden hvor jeg fejrede min 30 års fødselsdag med champagne brunch på terrassen.
  Jeg er helt vild med dine tallerkener, dem med ansigter på. Hvor er de købt hvis jeg må være så fræk at spørge?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Bang

   Tusind tak – og stort tillykke med fødselsdagen!
   Ja selvfølgelig må du spørger. Tallerknerne er fra Ingela P. Arrhenius – mon ikke du kan finde dem online hvis du googler det? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annitta Julstrøm

  Det ser rigtig hyggeligt ud, og det var da en fantastisk god ide med sådan en tur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Bang

   Tusind tak. Ja det var virkelig en god dag der gav gode minder

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Det ser dejligt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på hjemmelavet pizza - med sprød bund