Opskrift på små Cirkus Lagkager

7

23456789101234567

Lagde du mærke til det skønne vejr i torsdags? 🙂

I torsdags var det 7 år siden jeg blev mor – 7 år siden vores W kom ud til os og viste os hvad kærlighed er, i sin reneste form. Gjorde os følsommere, gladere, bragte os tættere sammen og sørgede for, at vi for altid vil bære en anden form for bekymring end vi nogensinde før havde kendt til.
Som klicheen foreskriver, forstår jeg ikke hvor de 7 år er blevet af (og jeg forstår slet ikke at jeg også er blevet 7 år ældre ;)), men når jeg ser ham ved siden af sine brødre, kan jeg godt se han er blevet en stor dreng. En selvstændig fyr, der ved hvad han vil. Vores skønne, omsorgsfulde dreng, fuld af mod på livet <3

Dagen bød på solskin lige fra morgenstunden, præcis som W havde foreskrevet 🙂
Han synes det er det fedeste at have fødselsdag om sommeren og jeg er ret sikker på han var blevet slemt skuffet hvis vejret havde været trist og gråt.

Dagen var planlagt efter fødselarens ønsker. Vi startede med morgenmadsbord med boller, thebirkes og kagemand, som ham og S sirligt havde pyntet.

Derefter pakkede vi nogle af W’s favoritretter i køletasken og tog til dyrskue, ikke så meget for at se på dyrene, mere for at se på de kæmpe store maskiner og køre crosser 😉

Aftenens menu stod på hjemmelavet burger med fritter og til dessert marengslagkage med masser af flødeskum ,der vist er en af W’s absolutte favoritter.

Da dagen var ved at være slut og drengene trætte var det med smil på læberne de faldt i søvn. De havde virkelig nydt dagen og så kunne jeg ikke ønske mig mere

 

Et lille guldkorn: 
Aftenen før fødselsdagen siger W: ‘Mor, jeg glæder mig sådan til i morgen, så får jeg måske flere gaver’ (vi har fejret ham med familien på forhånd) 
Jeg spørger med et glimt i øjet: ‘Hva’? Synes du ikke det er gave nok i sig selv at jeg laver mad til dig hver dag?’ 🙂 
W svarer med det samme: ‘Jo, dét er det’ (så smeltede mit hjerte lige) 
Efter en lille tænkepause siger han: ‘Men hva’ så med far…?’ 🙂 

3 kommentarer

 • Karen

  Stort tillykke med jeres store dreng! Hvor er han da bare sød med sådan en stjernekommentar til sin stolte mor 😉
  Kh Karen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder som om i havde en helt fantastisk dag 🙂
  – den kage ser godt nok også lækker ud!

  følger nu med på bloglovin 🙂

  // http://www.neronoir.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siv

  Hold op hvor er han bare sød og det ser vel nok ud til at have været en skøn fødselsdag, med afsindig lækker mad som altid:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på små Cirkus Lagkager