Matematik & talfest ¤ Kan du regne den ud?

Bobleglimt

71234545678689

Glimt fra de sidste dage her fra barselsboblen.

Valgflæsk(esteg) til burgere i torsdags på valgaftenen og yndlings jordbærkagen til dessert. Uhm, tror simpelthen aldrig vi bliver trætte af den! Og når den kan laves med lækre, saftige, smagfulde økobær så synger fuglene højt og længe 🙂

I fredags skød vi weekenden i gang med speltotto med kylling, grillede asparges fra Samsø, radiser fra haven og friske økoærter. I den anden ende afsluttede vi weekenden med sprød kylling i ovnen, fritter og sommersalat.

Jeg er begyndt at forsøge med omvendt psykologi i forhold til den manglende sommer. Hvis den virkelig ikke vil vise sig, så kan den da bare blive væk. Helt ærligt! Mine ben er sikkert pænest når de er pakket godt ind. Mine hormoner sørger for rigeligt sved i forvejen. Haven elsker at blive vandet og vi slipper for at misbruge vandregningen på at gøre det. Baby sover meget bedre når det ikke er varmt og jeg kan alligevel ikke nyde solen med en baby på armen, så kære sol, bliv du bare væk! ….hrmpf…

På trods af manglende solskin pibler det frem i haven og forleden fik jeg lyst til at forsøge mig med små rabarbertærter med yoghurt on the side. Knap så syndigt, men virkelig lækkert – og friskt. Uhm.

Leander har været til 5 ugers undersøgelse. Han tager virkelig godt på og ligger et par kurver over gennemsnittet, ligesom sine brødre. Han smiler, spiser, sover, tager verden ind med øjnene, fylder bleen og starter forfra 🙂 Så mild og god. Og med to storebrødre der nyder og forguder ham.

Jeg glæder mig til at holde sommerferie med alle mine drenge og bare nyde dem på fuld tid. Synes hverdagen flyver rundt om ørerne på mig, mens jeg sidder i sofaen og ammer. Det bliver nu godt med et par uger fri fra skole, børnehave, madpakker, fritidsaktiviteter, nattevagter osv. osv.

Nu vil jeg trille en tur med barnevognen inden den står på studenterfest i aften.
Rigtig glædelig Sankt Hans til jer alle. Mon I skal fejre det med bål og midsommervise?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Matematik & talfest ¤ Kan du regne den ud?