Ammevenligt tøj - på udsalg - og et tip

Matematik & talfest ¤ Kan du regne den ud?

00102163010304456789111121321420

Når man har fødselsdag i juli kan det være lidt svært at finde en dato hvor hele familien kan komme til fejring, så i år har vi forhåndsfejret W lidt. Han bliver 7 år d. 2. juli og er totalt bidt af matematik, tal og at regne den ud. Og han er seriøst sej til det!

De sidste år har der været superheltefester på programmet, men i år var ønsket en tal-fest. En sjov idé, der straks fik mine små grå på arbejde i forhold til fejrings- og taltilbehør.

I går var huset fuld af glade gæster og dagen blev lige som W kunne ønske sig. Familien omkring sig, yndlingsmad, fodboldkamp i haven, kager, fødselsdagsgaver og ingen fødselsdagssang. (Han kan ikke lide at være midtpunkt for en sang, men at puste lys ud og tælle kærester er dog helt okay :))

Menuen bød på hjemmelavede pizzaer med yndlingsfyld og pølsehorn med hjemmelavet ketchup. Gulerodsstave, saltstænger, friske økoærter og vandmelon.

Til kaffen havde jeg bagt hindbærsnitter som 7- og 4-taller, 7-tals kagemand med slik og lagkage, som er en fast fødselsdagstradition i vores lille familie 🙂

På bordet havde jeg dækket op med regnestykker, tal klippet ud i karton, fra loftet glimtede fine talballoner købt i Søstrene Grene og W havde lavet flag med regnestykker.
Ansigtsguirlanden, der viser W fra lille til nu, pyntede på reolen og gjorde det endnu mere tydeligt for mig, at han er ved at være en stor dreng. Sikke en udvikling der allerede er sket med ham. Og ingen fødselsdag uden klichéen; hvor blev tiden dog af!?

På ønskesedlen var der denne gang ønsker som penge til en ny (stor) seng, Rasmus Seebach cd og cdafspiller og alle de ønsker gik i opfyldelse. Synes pludselig gaverne fortæller mig, at der bor en stor dreng herhjemme!
Der var dog også plads til lego og PS3-spil ønsker, der holder ham fast i barndommen lidt endnu 😉

I dag står lidt i kontrast til den hyggelige, livlige dag i går.
A er på vagt og drengene er med mormor og morfar til fodboldstævne, mens jeg sidder i sofaen med en forkølet lillebror på armen.
Det burde helt ærligt være forbudt at kunne blive så snottet når man er så lille, øv altså. Håber det er en lynhurtig omgang, der er ovre inden natten er omme. Han tager det dog virkelig pænt, sover lidt mere end han plejer, men er ikke ked og giver de største smil, så jeg nyder tosomheden alt hvad jeg kan og kvæler et par afsnit af OITNB på Netflix imens.

Rigtig god søndag til jer alle!

 

Festtips:
4-tals udstikkeren har jeg købt her, syvtallet har jeg klippet ud i karton og skåret efter. Talballonerne er købt i Søstrene Grenes. Små tal- og bogstavudstikkere til f.eks. vandmelon kan købes her
(Affiliatelinks) 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ammevenligt tøj - på udsalg - og et tip