Udsalget er i gang...

Farverig leg med verdens bedste brødre

123456

Verdens vel nok heldigste lillebror – tænk at være omgivet af så meget kærlighed fra sine to storebrødre – hver dag <3

I går aftes pakkede vi Leanders nye aktivitetstæppe ud, som han har været heldig at få foræret.
Jeg kunne næsten ikke se mine tre drenge for glædestårerne, der måtte blinkes væk adskillige gange. SÅ meget kærlighed i stuen lige dér.
Synd for A han ikke var hjemme til at opleve det, men han fik et billede af det, så han også var med, ihvertfald lidt.

Egentlig synes jeg der er langt mellem babyaktivitetstæpper der er til at holde ud at se på. Nu er det selvfølgelig også mest baby der skal have glæde af tæppet og netop derfor må der også masser af farver til, for det er nu engang det der virker. Men at det også er til at holde ud at se på for os voksne gør ikke noget vel? 🙂
Det her er tilpas farverigt og alligevel afdæmpet. Og med fine referencer til naturen udenfor.

Aktivitetstæppet er fra det amerikanske mærke Skip Hop. Det hedder TreeTop og kan blandt andet købes lige her.
Der medfølger fine dyr, der kan hænges mange forskellige steder på tæppet. Nogle siger lyde, rasler eller knitrer. Både i tæppet og på et af dyrene er der et spejl, som jeg ved fra de to andre, altid er en succes. Lillebror skal nok bare lige være lidt ældre før han rigtig får glæde af det, men W synes det var ret sjovt at ligge og spejle sig i det 😉

Mens drengene pakkede det hele ud sagde de flere gange ‘Ej, hvor fint’, ‘Det bliver Leander godt nok glad for’, ‘Det bliver hyggeligt at ligge her’ osv. Det var ikke til at stå for. Og de kappedes om hans opmærksomhed, da han først kom ned at ligge på tæppet.

L er allerede en meget opmærksom og bevidst lille fyr, så han nød at ligge der og kigge rundt. Nød opmærksomheden fra sine to brødre. Han vil heldigvis også gerne ligge på maven og den medfølgende pude til at støtte under brystet skal også nok blive flittigt brugt, er jeg sikker på.

Har I også haft glæde af et aktivitetstæppe til jeres små?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalget er i gang...