Opskrift på grove Choko Rug hapsere

TEST – A-derma hudpleje til store og små

1003

Med en lille ny i flokken herhjemme, er der lige nu mere fokus på rød hud, (hormon)knopper, udslæt og sart hud, end der måske ellers plejer at være.

Da Apotekernes spurgte om vi havde lyst til at teste en flok af A-dermas cremer, takkede jeg ja i håb om at kunne tage problem-eksem-rød-hud/numse i opløbet.

Jeg havde ikke det store kendskab til A-dermas cremer i forvejen.
Da drengene havde skoldkopper havde vi stor glæde af Cytelium sprayen, der kun skulle i brug et par gange for at holde kløen og ubehaget væk, så på trods af få erfaringer, var mine forventninger store 😉

Specielt Exomega D.E.F.I cremen er et hit herhjemme. Den er super god til kløe og irriteret hud. Mine drenge har heldigvis ikke (7-9-13-bank under bordet ;)) været stor-ramt af eksem, men indimellem kommer de hjem fra institution med rød, irriteret hud, muligvis efter nærkontakt med planter, legepladser, sand osv. Og så er det rart at have noget at smøre på, så de ikke skal ligge vågne om natten fordi det klør og er irriteret.

Cremen er nem at smøre ud og en ekstra feature, som jeg synes er virkelig smart er, at emballagen er lavet, så cremen forbliver steril. Og så er cremen uden parabener, parfume og farvestoffer og havren der bruges, er økologisk dyrket.

Om cremerne skriver A-derma:
A-Derma er synonym med Rhealba® Havre, og er det eneste dermokosmetiske mærke, som er baseret på en naturlig plantebaseret aktiv ingrediens. Med et højt indhold af stivelse fremmer Rhealba® Havre hudens cellefornyelse og er fugtgivende. Derudover indeholder Rhealba® essentielle fedtsyrer og proteiner, samt E-vitamin, selen, jern, kobber, zink og mangan – alle disse stoffer har dokumenteret gavnlig effekt på sart, tør og irriteret hud.

A-dermas produkter forhandles kun på apoteket, der også står klar med råd og vejledning, så den rigtige creme kommer med hjem i tasken.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på grove Choko Rug hapsere