Opskrift på marengs roulade

Pinseferie Pip

6781234567811

Flashback til 3 dejlige pinsedage med mine 4 drenge.

Vi har blandt andet været af sted på første køretur med os alle 5 i bilen. Så hyggeligt 🙂
På tur til kobberbryllupsfejring i de lækreste omgivelser med vand så langt øjet rækker. Kunne godt vænne mig til den udsigt 🙂 Lillebror opførte sig yderst eksemplarisk, det samme gjorde de to storebrødre, så det var ingen sag at nyde dagen og fejre kærligheden.

På trods af rigeligt med regn efter min smag, har der heldigvis også været lidt sol at nyde. Vi har været på tur med cykler og barnevogn, med kurs mod legeplads og økobiks.

Vi har blandt andet spist sommermad, mexikansk og marengsroulade og jeg er kommet i gang med surdej og rugbrødsbagning igen efter en lille barsels-pause.

I dag er A’s sidste barselsdag og L’s 2 ugers fødselsdag, så vi nyder tresomheden lidt, mens de to store er af sted. Jeg er spændt på at møde hverdagen i morgen, men jeg er nu ret sikker på det nok skal gå. De to store kan jo det meste selv. Det værste bliver nok at skulle til at undvære A om natten igen. Ikke fordi han egentlig laver så meget andet end at sove ved siden af mig (amningen klarer jeg selv ;)) men det kan jeg nu engang bare bedst lide når han gør 🙂 But that’s the game, nogen skal jo passe tjansen om natten også, altså ikke amningen men arbejdet, og jeg har efterhånden levet med det i mange år.
Og det gør ihvertfald at jeg altid sætter stor pris på det, når han ligger ved min side, og det er da egentlig meget godt at gøre, i stedet for at tage det for givet, ik?

Håber I har nydt pinsen også. Rigtig god kort(ere) uge til jer alle

1 kommentar

  • Merete

    LÆKRE billeder og SÅ hyggelig tekst! Tak!
    Opskriften må jeg prøve!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på marengs roulade