Redebyggeri og kærlighed i sin reneste form...

… kigger på fugle…

161719202122

Drengene er ret vilde med at gå rundt og synge ‘Jeg kigger på fugle, hvorfor ik hvorfor ik’ for tiden. Og selvom det ikke liiige er en af mine favoritsange, er jeg måske alligevel blevet påvirket, om jeg vil det eller ej 🙂

Ihvertfald er der uroer med fugle 3 steder i huset nu 🙂 Men lillebror skal da også kigge på fugle ik? 🙂

Denne har jeg klippet ud fra en idé jeg så på Pinterest for længe siden og har haft i tankerne siden. Jeg er faktisk ret vild med de elegante svaler, der svæver under skyen. Sangen minder mig om min yndlingsbørnesang, som jeg elskede når min far sang for mig; ‘Hør den lille stær’ og som jeg også altid har sunget for drengene.

Og så tænker jeg at det er en ekstra bonus at den er i sort/hvide farver, der skulle være så gode for babyøjne 🙂
Nu skal den bare lige have en krog og en knude og hænges op over puslebordet på badeværelse no. 2.

Den har vel ikke kostet mere end 20 kroner at lave og så lige lidt kreatid, men det gør kun det hele lidt sjovere ik?

1 kommentar

  • Jo kreatid gør det hele sjovere og det er meget flot 🙂
    Vi har også flere uroer at gå og kigge på, eneste ulempe er, at de bliver støvede og falmede med tiden, så skal der produceres nye 🙂
    God fugle weekend ønskes, her syntes jeg lige at høre Gøgen kukke til morgen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Redebyggeri og kærlighed i sin reneste form...