39+0 med fest på programmet

Redebyggeri og kærlighed i sin reneste form…

0001000200030004000500060007

Åh ja, det kære redebyggeri. Efter en weekend hvor A var på vagt både lørdag og søndag var det skønt at have ham hjemme igen, så han kunne hjælpe lidt med nogle af de ting jeg efterhånden ikke kan længere; som at gøre badeværelserne rene osv. Det er altså bare ikke særlig nemt når der hele tiden er en mave i vejen.

Så mens han gjorde hytten ren, satte jeg mig ved symaskinen og fik syet et dynebetræk til babydyne no. 2, der nu ligger og venter i vuggen. Endnu et projekt på min baby-to-do blev krydset af, dejligt at nå inden fødslen.
Selvom det er til en dreng har jeg alligevel vovet mig ud i blomstret stof, der dog har fået lidt modspil af maritime figurer og armygrøn med prikker.

For lidt tid siden skar jeg et billede til A og gav ham i gave, men jeg har vist aldrig fået vist det frem…
Kærlighed i sin reneste form, må være at lade sin elskede tage en lur, ik? 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

39+0 med fest på programmet